Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yxonumei no ja się mu nie dziwię akurat XD w Polsce jakieś przeświadczenie, że jak 30 to tylko dom, dzieci i taniec z gwiazdami w niedzielę. Zwłaszcza, że on jako facet to nawet jak chce mieć dzieci to nie musi się jakoś szczególnie spieszyć.
  • Odpowiedz
@wyjzprz2 30lat po kilku związkach i tak wybrzydza? Olej ta karyne xd
Ja piszesz jakie to były spotkania? Byłeś już u niej w domu? Bo jak tylko łaziliscie po mieście to nie wiem co z tego miało być
  • Odpowiedz
  • 118
@wyjzprz2: złapać na dziecko może i nie chciała, ale mając 30+ pewnie nie chciała tracić czasu na łażenie pół roku po parkach z jakimś czajnikiem.
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: divy nie naucza Cie tworzenia relacji z kobietami. Duży plus za to, że zauważasz problem i myślisz o terapii, tutaj możesz dużo zdziałać. A co dotyku, miałeś na to ochotę i się bales jej reakcji czy nie zależało Ci na tym?
  • Odpowiedz
jestem prawiczkiem (skłamałem w tej kwestii, bo uznałem, że to lepsze rozwiązanie, niż przyznać się do tego, że straciłem prawictwo z divą) i że nigdy nie miałem dziewczyny.

@wyjzprz2: Jeśli nie bait to tutaj masz problem. Po co się przyznajesz? Szczerość w związku itp? Jeśli osoba przez tyle lat nie miała kogoś to znaczy, że ewidentnie coś z nią nie tak. Podobnie jest z osobami, które ciągle zmieniają partnerów. Po
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: ja bym nie wchodził we #friendzone bo jeszcze zobaczysz jak ona poznaje kogoś w kim się zakochuje i wtedy w------z się strasznie.

Masz jeden, jedyny problem: jesteś zbyt grzeczny. Nie mówię, że bycie grzecznym to coś złego, ale w Twoim przypadku ewidentnie nie zdaje egzaminu.

Wyobrażałem sobie, że gdy się ociepli, będziemy sobie spacerować po parku albo pojedziemy rowerami za miasto (picrel)

Czytając to miałem wrażenie, że
  • Odpowiedz
@BlueGryf: mi się wydaje, że największym problemem tutaj było brak fizycznego zainteresowania dziewczyną przez opa. O ile nie uciekła po informacji o braku jego doświadczenia to jego bierność na następnych spotkaniach wbiła gwóźdź do trumny. Kobieta chce czuć się porządna a na wieczne spacery po parku możne zawsze iść z kolegą.
  • Odpowiedz
@WypadlemZKajaka w zasadzie jedno wynika z drugiego. Brak doświadczenia = brak umiejętności okazywania zainteresowania. Inna sprawa, że czasem tak po prostu jest, że z niektórymi osobami po prostu nie chce się prowadzić gry, mimo że nic im nie brakuje.
  • Odpowiedz