@dorszcz: @WUJEKprzezUzamkniete: ja bym chciał dostać taką pocztówkę. Te zwykłe to tylko ładne widoki które zobaczę wpisując nazwę miasta w google, a takie fotki przedstawiają prawdziwe oblicze miejsca
@HonyszkeKojok: mam już kilkanaście podobnych zdjęć z miast na śląsku, jak temat podchwyci to może zorganizuję jakieś #rozdajo czy coś i będzie można sobie wysyłać takie pocztówki
@WUJEKprzezUzamkniete: Daj spokój, już bym sprzedawał wszystko i uciekał. Pewnie średnia długość życia u was to jakieś 30 lat, jak w średniowieczu ( ͡°ʖ̯͡°)
@WilecSrylec: u mnie to wyszło przypadkiem, wybrałem się oglądać zamki na śląsku, a przypadkiem okazało się, że otoczenie jest równie "ciekawe" ;) @Pirat_Brodacz: no ja tu mieszkam trzeci rok chyba (praca), ale po ostatniej zimie i podejściu mieszkańców do problemu, to następną zimę spędzę z dala od śląska ( ͡°ʖ̯͡°)
#slaskapocztowka #w8jek
źródło: comment_3RDHBZUXbuflI8Lug4q3GJBpijjBwCLX.jpg
Pobierzdostając taka pocztówkę może okazać się, że u Ciebie nie jest aż tak źle
źródło: comment_KZogVRs4TrE8RlCp8NqHY8awX5SiORFh.jpg
Pobierz"panie, 20 lat temu to śnieg czarny sypał i ludzie żyli!"
@Pirat_Brodacz: no ja tu mieszkam trzeci rok chyba (praca), ale po ostatniej zimie i podejściu mieszkańców do problemu, to następną zimę spędzę z dala od śląska ( ͡° ʖ̯ ͡°)