@dorszcz: @WUJEKprzezUzamkniete: ja bym chciał dostać taką pocztówkę. Te zwykłe to tylko ładne widoki które zobaczę wpisując nazwę miasta w google, a takie fotki przedstawiają prawdziwe oblicze miejsca
@HonyszkeKojok: mam już kilkanaście podobnych zdjęć z miast na śląsku, jak temat podchwyci to może zorganizuję jakieś #rozdajo czy coś i będzie można sobie wysyłać takie pocztówki
@WUJEKprzezUzamkniete: Daj spokój, już bym sprzedawał wszystko i uciekał. Pewnie średnia długość życia u was to jakieś 30 lat, jak w średniowieczu ( ͡°ʖ̯͡°)
@WilecSrylec: u mnie to wyszło przypadkiem, wybrałem się oglądać zamki na śląsku, a przypadkiem okazało się, że otoczenie jest równie "ciekawe" ;) @Pirat_Brodacz: no ja tu mieszkam trzeci rok chyba (praca), ale po ostatniej zimie i podejściu mieszkańców do problemu, to następną zimę spędzę z dala od śląska ( ͡°ʖ̯͡°)
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
#slaskapocztowka #w8jek
źródło: comment_3RDHBZUXbuflI8Lug4q3GJBpijjBwCLX.jpg
Pobierzdostając taka pocztówkę może okazać się, że u Ciebie nie jest aż tak źle
źródło: comment_KZogVRs4TrE8RlCp8NqHY8awX5SiORFh.jpg
Pobierz"panie, 20 lat temu to śnieg czarny sypał i ludzie żyli!"
@Pirat_Brodacz: no ja tu mieszkam trzeci rok chyba (praca), ale po ostatniej zimie i podejściu mieszkańców do problemu, to następną zimę spędzę z dala od śląska ( ͡° ʖ̯ ͡°)