Aktywne Wpisy

cheture +450
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +420
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

źródło: comment_Pk1JBKDjApaL9yQQi2JMVmvBLnyBBHoE.jpg
PobierzA że w większości kultur to kobiety mają przekichane to inna sprawa
Nie zauważyłam.
Btw to jest program kobieta na krańcu świata, a nie Europy.
Jak mi powiesz, że w Indiach lub Afryce życie kobiety to bajka ...xD
Czemu będzie gorzej? I z kim? :-D
Nie identyfikuje się jako feministka patrząc na obecne feministki, jeśli to miałeś na
@ruok: nie próbuj, wykopki już wydały wyrok.
Może tak jak właśnie w Indiach i Afryce, sprzedawać małe dziewczynki starym chłopom?
Btw sama jestem zaręczona i znam w sumie same kobiety, które chcą kiedyś wyjść za mąż. Więc nie wiem skąd te dane.
Może to obecnie nie jest po prostu nadrzędny cel definiujący kobietę, ale to chyba dobrze ;)
No to przeczytaj całość.
Z tego co wiem, swoją drogą, to raczej facetów obecnie trzeba zmuszać do małżeństwa ;-)
Jak pomyślę o sytuacji jedna osoba nie chce ślubu druga chce, zazwyczaj nie chce facet.
Nie znam żadnej kobiety (młodej, wykształconej, z dobrego domu i wielkiego miasta) która nie chciałaby mieć kiedyś męża i rodziny.
Nie jest to wprawdzie żadna statystyka, ale ciężko mi uwierzyć w wasze rewelacje. Były jakieś badania na ten temat?