Aktywne Wpisy
Wilk__95 +105
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_Pk1JBKDjApaL9yQQi2JMVmvBLnyBBHoE.jpg
PobierzA że w większości kultur to kobiety mają przekichane to inna sprawa
Nie zauważyłam.
Btw to jest program kobieta na krańcu świata, a nie Europy.
Jak mi powiesz, że w Indiach lub Afryce życie kobiety to bajka ...xD
Czemu będzie gorzej? I z kim? :-D
Nie identyfikuje się jako feministka patrząc na obecne feministki, jeśli to miałeś na
@ruok: nie próbuj, wykopki już wydały wyrok.
Może tak jak właśnie w Indiach i Afryce, sprzedawać małe dziewczynki starym chłopom?
Btw sama jestem zaręczona i znam w sumie same kobiety, które chcą kiedyś wyjść za mąż. Więc nie wiem skąd te dane.
Może to obecnie nie jest po prostu nadrzędny cel definiujący kobietę, ale to chyba dobrze ;)
No to przeczytaj całość.
Z tego co wiem, swoją drogą, to raczej facetów obecnie trzeba zmuszać do małżeństwa ;-)
Jak pomyślę o sytuacji jedna osoba nie chce ślubu druga chce, zazwyczaj nie chce facet.
Nie znam żadnej kobiety (młodej, wykształconej, z dobrego domu i wielkiego miasta) która nie chciałaby mieć kiedyś męża i rodziny.
Nie jest to wprawdzie żadna statystyka, ale ciężko mi uwierzyć w wasze rewelacje. Były jakieś badania na ten temat?