Aktywne Wpisy
Mam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

jmuhha +8
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
Pobierz

A na serio, to znajdź jakieś fajne hobby, zrób mapę myśli i sukcesywnie dąż do tego co chciałbyś w sobie zmienić.
Komentarz usunięty przez autora
Podryw w powyższym filmie faktycznie nie był najlepszy, ale wybrałem tę sytuację ze względu na ilość dotyku, jaką koleś zastosował w ciągu tak krótkiej rozmowy. Chciałem to zestawić z moim zupełnym brakiem dotyku.
Czy jego nagrania to ustawki? Ciężko powiedzieć, ale moim zdaniem nie.
Poniżej znacznie lepsza sytuacja. Widać, że loszka się go nie
Komentarz usunięty przez autora
Dotyk wydawał się nieco wymuszony (chodzi o ten ostatni przytulas z pocałunkiem), ale prawdopodobnie dziewczyna wiedziała z kim ma do czynienia i się na to godziła, bo po prostu była