Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Zrobiłem takie porównanie dla UOP od kwotty 2 k brutto do 10000 k brutto.
Jak tu kurde ma być dobrze, jak już od pensji minimalnej zabierany jest 1000 zł haraczu ?
Przy 5000 zł brutto koszt pracoddawcy 6 000 , a człowiek dostaje 3500. Masakra
I jeszcze kwota wolna od podatku 8000 zł rocznie ( ͡° ʖ̯ ͡°).
A by dostać te 5k na rękę to szef musi wydać 8500 zł.
Prawie 40 % oddać Państwu za samą chęć do pracy. I to nie wliczając Vatu i wszelakich opłat rachunków itp.
#pracbaza #polska #zarobki #takaprawda
źródło: comment_DxBpUKvXXUH2CzIRIIcqhgXKKai5fj0n.jpg
PobierzEdit. A z drugiej strony można nazwać, że Państwu, bo nawet jak idzie to do ZUS to są fundowane za to wcześniejsze emerytury dla takich górników, policjantów, rolników itp.
Przy 5000 zł brutto koszt pracoddawcy 6 000 , a człowiek dostaje 3500. Masakra
Dokładnie to. W Polsce ludzie są celowo trzymani w biedzie tym barbarzyńskim systemem podatkowym.
Zrób jakiś tag i wrzucaj to codziennie. Zawołaj, będę plusował.
Druga sprawa firmy też nie są święte. Już w
Jak sobie przypominam te kosmiczne różnice jak na Polskie warunki to aż się gotuję na samą myśl o tym. Przydałby się
Odnośnie braku B2B to jeśli to nie są spółki państwowe lub sytuacja, że firmy zatrudniają ludzi pod jakiś projekt i mają wpisane,