Wpis z mikrobloga

Wystawiłem laptopa na olxie, a po jakimś czasie odezwał się do mnie niejaki "Marco Silva" który poprosił o kontakt drogą mailową. Oczywiście wiem, że to oszust, ale pomyślałem sobie, że fajnie będzie urządzić sobie małe #heheszki i wysłać skur...synowi złodziejowi np. kupsko od jakiejś krasuli (lub od innego dawcy, więcej w ankiecie).

Teraz kwestie techniczne - jak zapakować g... żeby paczka nie wzbudzała podejrzeń? Jak/w co zapakować produkt? Marzy mi się mechanizm, który dokona erupcji treści paczki na otwierającego xD Gorzej jak celnik otworzy hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tworzę tag #wysylamkupezlodziejowi i będę informował o postępach. Na chwilę obecną to chyba tyle. Proszę o opinie, pomysły, uwagi, sugestie i takie tam ugułem moi mili.

#oszustwo #olx
ZeromNesse - Wystawiłem laptopa na olxie, a po jakimś czasie odezwał się do mnie niej...

źródło: comment_bILBIPfp2EFSGIxb0UWBCxN0lJgujv30.jpg

Pobierz

Co wysłać złodziejowi

• Odchody krowie 4.0% (25)
  • Odchody psie 3.2% (20)
  • Odchody kocie 3.2% (20)
  • Odchody własne 58.3% (363)
  • Why not all? xD 31.3% (195)

Oddanych głosów: 623

• 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zartos: myślałem żeby wziąć jakiegoś starego, popsutego laptopa i wysmarować mu środek kałem właśnie. Albo jakimś innym jebiącym ustrojstwem. Albo nadać dwie paczki, jedną z gównem w laptopie, a drugie z gównem tak, o, luzem xD heheh
  • Odpowiedz
@ZeromNesse: Intryguje mnie czemu mnie zawołałeś, czyżbym wydał ci się jakimś specem od gówna? XD
Ale jak już mam doradzić to spróbowałbym zrobić mechanizm ze sprężyną gdzie otworzenie paczki spowoduje zwolnienie zapadek przytrzymujących sprężynę i gówna wystrzeli w podchujaszka
  • Odpowiedz