Aktywne Wpisy

kre-dens +86
Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
źródło: arek
Pobierz
Milanek93 +32
#321685 Huop ma tak zielono w ogrodzie. Sam kiedyś robił z ojczymem automatyczny system nawadniania ogrodu. Co roku też trawa jest wertykulowana i aeratowana. Nawożona też jest. I tak o to wygląda. Zielono mi.
źródło: 1000015123
Pobierz

Odpowiedź to mój wcześniejszy wpis:
https://www.wykop.pl/wpis/40738503/pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-sp/
A konkretnie fragment:
Czyli świat MCU to tak naprawdę:
Jestem genialny, składajcie mi pokłony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale czy twórcy mieli to na myśli? Przypuszcza że nie. :P
Chociaż jak już to upubliczniłem, to mogą się zainspirować i właśnie tak to wyjaśnić.
Bo chyba w ramach zasad, jakie same ustalili, nie da się tego inaczej wyjaśnić.
Bo jedyne inne wyjaśnienie, to właśnie ta teoria, że
#marvel #avengers #mcu
Na ławeczce znalazł się, bo porostu przyszedł, a zestarzal
Nie da się wrócić do tego świata w innym miejscu niż z którego się startowało. Nie można też po cichu siedzieć w tym samym świecie bo on już został "zapisany", wpływać można tylko na światy, które jeszcze nie zostały zapisane, czyli np. te rozgałęzienia, które są dopiero TWORZONE przy przenoszeniu się w czasie wstecz.
Taka wersja jaką
https://www.youtube.com/watch?v=d5DqcBJ7WvQ
Komentarz usunięty przez autora
Np. Thanos i Gamora z 2014 którzy trafili do 2023 roku to nie są ci co zginęli w 2018.
To są Thanos' i Gamora'.
Komentarz usunięty przez autora
Żółte to Kapitan i wg mnie się to kupy trzyma.
źródło: comment_mmOkQxVbf1k29rti5LcEOXO4rY3XXMTd.jpg
Pobierz@atamcichobyc: A, nawet nie spojrzałem na nick. :P
Jak ci się nie chce obejrzeć to masz, tak to wygląda:
Te kolorowe linie, to są alternatywne rzeczywistości, a główna linia jest nienaruszona.
A w mojej teorii dochodzi jeszcze, że
źródło: comment_ZwtjdtHWCdCMEabzU5WPiV6aixeLuCpm.jpg
PobierzAle nie ma w filmie takich mowtywow jak w Powrocie do przyszłości, że ktoś znika czy coś. Ogólnie rzecz biorąc to jest w filmie trochę paradoksow i nieścisłości.
Zastanawiam się jeszcze jak rozwiążą wątek Gamory, bo to ta z przeszłości.
@Vigry3: Tak właściwie to nie wyższa szkoła jazdy. Przeczytaj to co napisałem: https://www.wykop.pl/wpis/40738503/pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-sp/
Tam masz opis, że wewnątrz nowo