Też tak macie, że za dzieciaka marzyliście o niektórych grach, ale was było nie stać, a teraz jak was stać i kupiliście sobie wszystko, to nie ma czasu żeby sobie pograć? ( ͡°ʖ̯͡°)
Albo siadam sobie do kompa. Mam godzinkę lub dwie i w myślach mam "eeee w tak krótkim czasie to ja się nie zdążę nawet rozkręcić przy tej grze, lepiej coś obejrzę".
- Wiedźmin 3 - żona już dawno przeszła a ja jeszcze nie zacząłem - Skyrim - podobnie - RDR2 - podobnie - Tomb Raidery nowe - podobnie - seria Dragon Age - podobnie - Dark Souls 1,2, 3 - ... - Gothic 1 i 2 - jedyne gry, które przechodzę minimum raz rocznie w święta XD
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Albo siadam sobie do kompa. Mam godzinkę lub dwie i w myślach mam "eeee w tak krótkim czasie to ja się nie zdążę nawet rozkręcić przy tej grze, lepiej coś obejrzę".
- Wiedźmin 3 - żona już dawno przeszła a ja jeszcze nie zacząłem
- Skyrim - podobnie
- RDR2 - podobnie
- Tomb Raidery nowe - podobnie
- seria Dragon Age - podobnie
- Dark Souls 1,2, 3 - ...
- Gothic 1 i 2 - jedyne gry, które przechodzę minimum raz rocznie w święta XD
#gry #nostalgia #feels #gothic
źródło: comment_LYLx0VXWyoWc4xI2OMlu9sndHVzvlpcv.jpg
Pobierz@Aryo: Za każdym j-----m razem. Nawet nie siadam do grania w tygodniu, nie opłaca się.
Spyro remake wciąż leży i się kurzy.
Biblioteka steam z------a grami, a na Originie mam wykupiony roczny Acces ...