Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +18
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Możecie mi coś więcej o tym napisać, i przede wszystkim, czy to szkodzi roślinie?
Zdjęcie w komentarzu.
#entomologia #owady #ogrodnictwo
źródło: comment_QYpPWAlaCtlfNOOhljZXhHEFrsJFFoFO.jpg
Pobierzźródło: comment_4nKRm4hkCoP6IV0PToIxiJKCEUXgZbs3.jpg
Pobierz@jalop: może same się pojawią. Na wszelki wypadek - tak wygląda przed metamorfozą:
źródło: comment_QlBJJwWo3vuQoKZIf6F0ku4FyGm4ezbV.jpg
Pobierz@uhu8: widzę, że można kupić szaszetkę z takimi biedronkami, tylko drogo bo 180 złotych.
@ChamskoCytuje: wolę gryczany (:
@fanti: poszperam o tym środku.
Poszedłem sprawdzić, i prawie na każdej gałązce siedzą mszyce
@Zapaczony: @Niewiemja: @uhu8: @Sckb: dzięki za odpowiedź
źródło: comment_AkYJPzH2s1DPwMvbnLQ7agS7kBYHvR9g.jpg
Pobierz@pococito: Co za herezje xD Każdy lepki płyn zatyka przetchlinki i zdychają
@fanti: No trzeba by było duży opryskiwacz xD Ale do mospilanu w sumie też