@HarrsonDW: Wtedy gdy pracowałem nad sobą czyli ponad dwa kata temu. Siłka, dieta, uczenie się rozmowy i prowadzenia ciekawej rozmowy, uczenie się asertywności @revolucionario:
@HarrsonDW: Teraz nie mam diety. Jem wszystkie śmieci. Mam bardzo szybki metabolizm. Gdy trenowałem to musiałem pochłaniać dziennie ponad 5k kilokalorii
@revolucionario: Dla testu na gg ustawiałem sobie zdjęcie typowego oskarka. Dziewczyny nagle masowo same zagadywały. Po pewnym czasowniki je chyba zanudziłem wszystkie bo urwały kontakt, czyli tak jak z własnym zdjęciem z tą różnicą że wtedy ja zaczynałem Przez bycie nudnym jestem samotny od najmłodszych lat. Już pierwszego dnia w przedszkolu bałem się do innych dzieci ! podchodzić. Przez dwa lata trenowałem, miałem dietę bez słodyczy, napojów, pijem tylko wodę,
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: comment_oaEvecwXKTHaE46qBSvUUxOTc3ZfdPIl.jpg
PobierzMam blisko 10k aktywności na tagu. Nie znasz mnie?
Wtedy gdy pracowałem nad sobą czyli ponad dwa kata temu. Siłka, dieta, uczenie się rozmowy i prowadzenia ciekawej rozmowy, uczenie się asertywności @revolucionario:
Teraz nie mam diety. Jem wszystkie śmieci. Mam bardzo szybki metabolizm.
Gdy trenowałem to musiałem pochłaniać dziennie ponad 5k kilokalorii
Co ty gadasz. Sam pisałem o wiele gorsze, a i tak jestem słabym twórcą
Zablokowałem dużo atencjuszek więc nikt one tu sie nie odezwą
Kilka lat miałem na przemian naddo gg i tindera i nawet nikt się ze mną nie spotkał
Dla testu na gg ustawiałem sobie zdjęcie typowego oskarka. Dziewczyny nagle masowo same zagadywały. Po pewnym czasowniki je chyba zanudziłem wszystkie bo urwały kontakt, czyli tak jak z własnym zdjęciem z tą różnicą że wtedy ja zaczynałem
Przez bycie nudnym jestem samotny od najmłodszych lat. Już pierwszego dnia w przedszkolu bałem się do innych dzieci ! podchodzić.
Przez dwa lata trenowałem, miałem dietę bez słodyczy, napojów, pijem tylko wodę,