Na początku przepraszam za niestandardowe wrzucenie na tag tej informacji. Ale dziś wyjątkowo bo chcę Was o coś spytać a dzisiejszy wpis i tak już spadł z rowerka (-‸ლ)
Chodzi mi o kolejny czelendż bo jak widać prawie połowa wpisów #codzienneokay spada z rowerka i musi dużo wody w Warcie upłynąć nim #wykop stanie się tolerancyjny dla zwykłych ludzi. Wnioskuję to po ciągłych banach za obrazek #codzienneokay że jesteśmy dyskryminowani jako biali ludzie.
Pragnę Was spytać o to czego Waszym zdaniem ma dotyczyć kolejny czelendż który będzie zaraz po 100/100 i podsumowaniu dnia kolejnego? Ewentualne propozycje dodawajcie w komentarzach, plusy komentarzy też będą brane pod uwagę.
Ale dziś wyjątkowo bo chcę Was o coś spytać a dzisiejszy wpis i tak już spadł z rowerka (-‸ლ)
Chodzi mi o kolejny czelendż bo jak widać prawie połowa wpisów #codzienneokay spada z rowerka i musi dużo wody w Warcie upłynąć nim #wykop stanie się tolerancyjny dla zwykłych ludzi. Wnioskuję to po ciągłych banach za obrazek #codzienneokay że jesteśmy dyskryminowani jako biali ludzie.
Pragnę Was spytać o to czego Waszym zdaniem ma dotyczyć kolejny czelendż który będzie zaraz po 100/100 i podsumowaniu dnia kolejnego?
Ewentualne propozycje dodawajcie w komentarzach, plusy komentarzy też będą brane pod uwagę.
źródło: comment_F8YJvRQGzXGotyfaQFeth09GhM0v9LUi.jpg
PobierzCo dalej?
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_UjSMQCDa1nkb2q1sMZJ5CRgqi9nH2vgH.jpg
Pobierzźródło: comment_ya2rfVSfSJBWrHGhnib3PhtiXrndumIn.jpg
Pobierzźródło: comment_BWVpbBLMkucFDmPmuGMEF8oGpdjm4myM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_LbKuUCO2C34aO5wZSY0hJbIzkh7YdBmJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora