Wpis z mikrobloga

Ten s-------n ponad rok temu tak mnie zatruł ze przez ponad pół roku nie mogłem jesc i gdy cos brałem do ust to miałem odruchy wymiotne.
Co tydzień po tym jeździłem po lekarzach na badania wszystkiego i wszystko było w normie, to mnie na leczenie psychiatryczne wysłali.
Po 6 miesiącach poszedłem do apteki i zapytałem czy maja cos na moje objawy, a aptekarka poleciła lek i po jednej tabletce od następnego dnia znowu mogłem normalnie jesc :)
Tymariel - Ten s-------n ponad rok temu tak mnie zatruł ze przez ponad pół roku nie m...

źródło: comment_KxeDifUXUflurKM56H4LboD5x7zDtNnw.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@50dzielonena5: Akurat to mnie mało porobiło, tylko lek który dostałem zepsuł mi florę bakteryjna w jelitach i potrzebowałem trochę lepszego probiotyku niż te za 15zl co mi lekarze przypisywali a potem efektów brak. Aptekarka dała najlepszy i najdroższy na stanie i po jednej tabletce zacząłem sie strasznie pocić i dostałem drgawek a po kilku godzinach zeszło mi z jelit wszystko.
Przez zaburzona florę bakteryjna jedzenie bardzo wolno mi sie trawiło
  • Odpowiedz
  • 0
@Nixon52: Zajebiscie. Moja mama tez wzięła i tez po jednym dniu powiedziała ze ostatnie 3 lata sie męczyła by schylic sznurówkę zawiązać, a teraz codziennie na bieżni po 5-10km robi (ʘʘ)
  • Odpowiedz