Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bizonsky:
Szanowny Panie,

to, że nie zdał Pan egzaminu, to nie znaczy, że przedmiot jest zły, tylko że Pan wolał balować zamiast się uczyć. Zamiast płakać, niech się Pan lepiej przygotuje na wrześniowy termin poprawy.

Z poważaniem
Uczony Intelektualny
  • Odpowiedz
  • 3
Drogi Panie @uczony_intelektualny, niestety wyciągnął Pan błędne wnioski z wpisu "takiego se o", kompletnie niezwiązanego z edukacją. Pisałem o statystyce, nie jako o przedmiocie na uczelni, a jako ogólnym tego słowa znaczeniu. Splot wielu zdarzeń, zbiegów okoliczności oraz ich intensywności w ciagu ostatniego miesiąca sprawia bowiem, że wszelkie statystyki się ich nie imają. Ot tak napisałem więc sobie krótki wpis, aby nie musieć wyjaśniać tego faktu dłuższym komentarzem. Niestety nie
  • Odpowiedz
@bizonsky:
Szanowny Panie,

dorośli i poważni ludzie nie wyrażają swej pogardy wobec żadnej dziedziny nauki, a zwłaszcza poprzez użycie wulgarnych słów! Pana wypowiedź ewidentnie wskazywała na to, iż Pan jest sfrustrowanym studentem, który nie zdał egzaminu z przedmiotu powiązanego z tym zagadnieniem, przez co zamiast się pouczyć, by napisać za drugim razem o wiele lepiej, to woli wylewać swe nędzne żale w sieci internetowej.

Z poważaniem
Uczony Intelektualny
  • Odpowiedz
@bizonsky:
Szanowny Panie,

niech się Pan już nie tłumaczy, gdyż każdy widzi, iż Pańskie nieudolne tłumaczenia mają na celu wytłumaczenie swego prymitywnego wpisu i znieważenie mojej osoby poprzez umniejszenie moich zdolności intelektualnych. Gdyby Panu chodziło rzeczywiście o daną dziedzinę nauki, to by Pan o tym wspomniał w swojej wypowiedzi. Brak takiej noty informacyjnej pozwala twierdzić, iż Pański wpis jest efektem Pańskich frustracji niską oceną weryfikowanych efektów Pańskiego kształcenia. Wielka szkoda,
  • Odpowiedz