Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +236
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Wołam!
Komentarz do wołania (wystarczy zaplusować/odplusowanie to rezygnacja):
https://www.wykop.pl/wpis/36813661/dawno-dawno-temu-kiedy-gry-star-wars-byly-jeszcze-/#comment-129380063
Edit:
Świetna recenzja, na ostatniej promocji dumałem czy nie kupić.
Jedno, o co się doczepię, to że nie wspomniałeś o Bromie, który jest autorem fenomenalnych grafik, też do uniwersum Dark Sun. Ma niepodrabialny styl.
źródło: comment_mO64GjWZoTSzJVWd5V4NbVLJVr0Y248O.jpg
Pobierzźródło: comment_QE8uaAatHDy5L8zStFjP9jbhbOcs1jrq.jpg
Pobierz@Lisaros: W ogóle, co za faszystowska gra. xD
1st 04 13 S slaver
7th 07 03 G game
3rd 09 03 C choose
2nd 10 06 H humans
5th 12 04 B box
Komentarz usunięty przez autora
Różnice wynikają z tego, że postacie wieloklasowe biorą zawsze wyższe THAC0, liczbę ataków, rzuty obronne i tempo zdobywania punktów biegłości. HP
@Neurohaox: To w ogóle jest jakiś ewenement Shattered Lands, że DWUklasowanie pozwala tworzyć przedstawiciela TRZECH klas :D
To był tak restrykcyjny feature AD&D, że prawie nikt z niego nie korzystał w czasie sesji, chyba że wymagała tego diametralna zmiana składu drużyny albo realiów gry. To się wzięło z tego, że Gary Gygax w czasie jednej kampanii grał magiem i trafił do settingu, gdzie magia nie istniała,
@Silvaren: Podręcznikowo można tak zrobić do 4 razy, po jednym razie dla każdej z grup klas (warrior/wizard/priest/rogue), a nazwa jest rzeczywiście myląca tym bardziej, że w najważniejszych tytułach implementowano tylko pojedyńczą możliwość skorzystania z tej cechy. Tłumacz imo powinien bardziej iść w strone dualizmu, dwoistości, rozdwajania czy czegoś takiego, tylko że obecnie nawet nie ma sensu zmiana, bo spadłaby na niego fala