Samochód z tego znaleziska, który blokował karetkę to prawdopodobnie ten samochód. Auto bardzo popularne w Lublinie. W komentarzu dodatkowe zdjęcie. #afera #samochody
Ruch karetki blokowało wiele innych samochodów. Dlaczego robisz post akurat o tym najdroższym i najbardziej rzucającym się w oczy? Pytam z czystej ciekawości
@DeV_id: Jak geniuszu rozpoznać czarne A4B6 avant z zamazanymi tablicami rejestracyjnymi, których w Polsce jest setki? Chyba większe prawdopodobieństwo, że ktoś pozna niebieskie M4, dość popularne w niektórych regionach z gigantycznym napisem na zderzaku i ikona FB na masce. Gratuluję. Ile masz lat?
@DeV_id Może dlatego, że tak jak napisałeś "najbardziej rzucającym się w oczy". Jak miałbym rozpoznać jakieś typowe audi A4, których są tysiące na drogach, jeszcze w ciemnym kolorze? To chyba oczywiste, że skoro ją widziałem i same posty z nią w roli głównej widziałem parę razy na FB to wstawię akurat ten samochód, a nie zwykłe auto typowe dla polskiego ulicznego krajobrazu
@coredump Blokować blokowało, to widać ewidentnie. Może się wystraszył policji dlatego od razu zjechał. Jakby kierowca nie robił takich akcji aż tak charakterystycznym samochodem to chyba nie byłoby problemu. Przecież jakby ta M4 była w zwykłym czarnym kolorze bez żadnych naklejek, a to wcześniejsze audi czy BMW było z rozpoznawalnymi znakami szczególnymi, nazwą firmy lub organizacji to przecież też mógłby ktoś ją znaleźć w internecie i udostępnić.
@coredump: Dokładnie to samo mi chodzi po głowie. Już nie raz zwracałem na to uwagę na wykopie, że jeżeli jest możliwość się p-------ć do bogatszego to przyjebią się ZAWSZE.
Ruch karetki blokowało wiele innych samochodów. Dlaczego robisz post akurat o tym najdroższym i najbardziej rzucającym się w oczy? Pytam z czystej ciekawości
@DeV_id: Bo skoro znaleziono jednego debila, a nie wszystkich, to chociaż tego jednego debila trzeba publicznie tępić. Dodatkowo, on jest podwójnym debilem, bo nie dość że łamie przepisy, to jeszcze robi to WIEDZĄC że ma charakterystyczny samochód i łatwo go odnaleźć.
@spinny: ten akurat nie bardzo tam kogokolwiek blokował, szybciej było dokończyć wyprzedzanie i zjechać na prawy pas niż hamować i wracać, przez co hamować musiałby też ambulans.
@Rzyleta Nagrywanie włączone od pewnego momentu, widać, że jadą za nim naprawdę wolno, dopiero jak policja daje znak żeby zjechał to on zjeżdża. Dla mnie to taki sam szeryf jak reszta na tym filmie. Pewnie gdyby nie byłoby tam policji to by sobie tak za nim jechali i jechali
@spinny: możemy gdybać, ale nie ma co porównywać z pozostałymi, porównując chociażby czas jaki za nim jadą - jakieś 6 sekund, za pozostałymi 20-40. Jak sam zauważyles nagranie widać od pewnego momentu, dziwnie przycięte,
#afera #samochody
źródło: comment_H5gxh4mAA0UJPKlo4sS8LJEbnRZthG76.jpg
Pobierzźródło: comment_ZfDTXdHgH3vhacCFS3vmhJs2jV08zzVL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Może może, domysły i gdybanie wykopka. Zaśmiałbym Ci się prosto w twarz. Przyrzekam.
@DeV_id: do *ubogiego na umyśle
@DeV_id: Bo skoro znaleziono jednego debila, a nie wszystkich, to chociaż tego jednego debila trzeba publicznie tępić. Dodatkowo, on jest podwójnym debilem, bo nie dość że łamie przepisy, to jeszcze robi to WIEDZĄC że ma charakterystyczny samochód i łatwo go odnaleźć.
@spinny: Bardzo dobrze że wstawiłeś zdjęcie auta tego debila, trzeba publicznie go tępić. Pozdro!