Aktywne Wpisy
TSR44 +396
ATAT-2 +543
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Kto potrzebuje bułki jak ma TAKIEGO burgera?!
Wołowina, grillowany ser, konfitura z czerwonej cebuli, boczek, cebula, pomidor, jalapeno, ostry sos i szpinak 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
Jedzenie nie moze tak dobrze wygladac.
Mi by się przydała żeby go chwycić
@Raciatek nagrałabym filmik jak jem, ale już zeżarłam :D
@Gumaa ja team sztućce!
Dużo czerwonej cebuli w piórka, smażę powolutku na duuuzej łyżce masła, trochę soli żeby się szybciej zeszkliła, dodaje tymianek. Potem dolewam na zmianę ocet balsamiczny i porto (albo wytrawne czerwone wino i jakieś słodzidło - może być miód, syrop klonowy, cukier, erytrolu). Długo duszę i powoli odparowuje. Jak za slodkie to dolewamy octu, jak za kwaśne to wina i tak w kółko aż będzie taka jak trzeba!
@Hatespinner każdy