@kraglapyrka @Oralnyaniol @Kaiwo Jeżeli się zastanawiałyście/liście co nasz kolego ma do zaoferowania, to już spieszę z odpowiedzią ( ͡°͜ʖ͡°) Dopiszę jeszcze do tego skrajną hipokryzję.
Miałam kiedyś koleżankę, która miała swój wyśniony ideał- wysoki, umięśniony blondyn o śnieżnobiałym uśmiechu, piwnych oczach, delikatnym, zadbanym zaroście; miły, szczery, ciepły, kochający, et cetera. No ideał.
Tylko, że ów koleżanka miała jakieś 40 kilo nadwagi, obgryzione paznokcie, zaniedbane włosy, trądzik na całej twarzy
Wykopki: Głupie Polki dają się zmanipulować przez Żydów, ja to bym się nigdy nie dał zmanipulować przez social media Też wykopki: #zydkrecikorba #p0lka #heheszki
Sprzątać umi?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli się zastanawiałyście/liście co nasz kolego ma do zaoferowania, to już spieszę z odpowiedzią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dopiszę jeszcze do tego skrajną hipokryzję.
Komentarz usunięty przez autora
Miałam kiedyś koleżankę, która miała swój wyśniony ideał- wysoki, umięśniony blondyn o śnieżnobiałym uśmiechu, piwnych oczach, delikatnym, zadbanym zaroście; miły, szczery, ciepły, kochający, et cetera.
No ideał.
Tylko, że ów koleżanka miała jakieś 40 kilo nadwagi, obgryzione paznokcie, zaniedbane włosy, trądzik na całej twarzy