Aktywne Wpisy

saycool 0
Miraski mam wolne pół miliona i brak pomysłu jak zainwestować.
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes

Graner +26

Komentarz usunięty przez autora
1) nie wiedziałeś o tym gdzie mieszka przed spotkaniem?
2) jaka to odległość? 100km? więcej? ja wiem, że najlepiej
Czy na którejkolwiek z twoich randek "zaiskrzyło"?
Wcześniej rozmawiałem z nią 5 minut na szybkich randkach. Nie pytałem o miejsce zamieszkania, bo zakładam, że jeśli ktoś bierze udział w szybkich randkach w danym mieście, to w nim mieszka. Staram się też unikać takich tematów, bo z doświadczenia wiem, że jeśli rozmowa polega na zadawaniu pytań typu "ile masz lat?", "gdzie pracujesz?", "gdzie mieszkasz?", to nie ma dopasowania.
Odległość: kilkadziesiąt kilometrów. Powyżej godziny w jedną stronę samochodem, a busem
ja Ci powiem tak - staram się być eko i ogólnie, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że nawet jakbym miał nie używać auta przez cały tydzień to i tak chyba warto je mieć. choćby dlatego by być mobilnym. moc szybko skoczyć za miasto właśnie - wszystkie te małe wypady nagle są na wyciągnięcie ręki. zastanów się.
kilkadziesiąt kilometrów to jest żadną odległość. ja bym z takiego błahego powodu nie
@one_man_army: idealnie napisany komentarz!