Wpis z mikrobloga

Jestem z rodzicami we Włoszech na #camping ogólnie spoko prawie sami Niemcy dookoła. Rano Pojechaliśmy pozwiedzać okolice zostawiając pranie na lince aby wyschło jak nas nie będzie. Wracamy i k---a linka pusta k---a prania nie ma z------i wtf.exe . Wchodzimy do naszego super fancy namiotu patrzymy a tu pranie leży suche ładnie poskładane. Okazało się że podczas naszej nieobecności była ulewa i nasz sąsiad Niemiec zdjął pranie i poskładał jeszcze przyszedł potem pogadać zapytał gdzie byliśmy pełna kulturka a w p0lsce to k---a #p0lak by z-----ł i jeszcze k---a nasrał na środek namiotu.

#bekazpodludzi
Nie #pasta
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GIGANIETOPER: a teraz przygoda przykład zupełnie innej beczki. Miałem tak na kempingu z Brytyjczykami. Powiesiłem swoją bieliznę. Poprosili o zdjęcie ze sznurka, bo powiedzieli że nie chcą oglądać moich wypranych gaci. Kurtyna.
  • Odpowiedz
@GIGANIETOPER mieszkam w Niemczech i dzielimy pralnie oraz dni w których możemy prać wobec wspołmieszkanców tego domu (łącznie to pięć mieszkań).
Sąsiedzi już kilkukrotnie zdjęli moje pranie, nie oczekując nic w zamian.

A jako ciekawostkę dodam, że przede mną pranie robi 25 letnia Niemka i jej ciuchy oraz m.in. majteczki także wiszą, gdy przychodzę robić swoje, a mi głupio jest zdejmować jej bieliznę i składać w kostkę obok.
  • Odpowiedz
  • 5
@GIGANIETOPER byłam kiedyś w Hiszpanii na kempingu. Zostawiłam pod prysznicem kosmetyczke z rzeczami do mycia, po 15 minutach juz jej nie było... z------i mi żele pod prysznic ¯_(ツ)_/¯
Tak w ogóle hiszpańskie rodziny strasznie rozwrzeszczane.
  • Odpowiedz
  • 5
@GIGANIETOPER mój ojciec już ponad dekadę w Niemczech, to zawsze jak sąsiad Niemiec to sobie klucze od mieszkan zostawiali jak ktoś na urlop jechał. Mówi że najlepiej jak wracał zawsze po świętach bo sąsiad na powrót mu w kominku napalil, jakieś k---a kadzidła, grzaniec czeka.

Pełna kulturka, a w p0lsce...
  • Odpowiedz