Aktywne Wpisy

nutsheell +15
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

Timer_555 +389

Legenda:
W - wygrana
L - przegrana
gW - gry wygrane w 2 połowie splitu
Zasady tiebreakerów wg regulaminu:
W przypadku, gdy 3 lub więcej zespołów mają ten sam wynik liczone są zagregowane zwycięstwa head to head wszystkich zespołów na siebie. Ten, który ma powyżej/poniżej 50% zwycięstw dostaje wyższe/niższe miejsce. Jeśli nadal nie można wyłonić kolejności następnie brana pod uwagę jest liczba zwycięstw w drugiej połowie splitu (gW). Jeśli nadal nie jest to możliwe, to następuje tiebreaker.
TL;DR dla fanów RGE: Rogue musi wygrać lub OG przegrać, żeby dostali się do playoffów.
SK W | VIT RGE OG L
VIT 3-3 tiebreaker (4 gW)
SK 3-3 tiebreaker (4 gW)
RGE 4-2 - 5 miejsce
OG 2-4 - 8 miejsce
VIT SK W | OG RGE L
VIT - 5 miejsce
RGE 3-1 6 miejsce
SK 2-2 7 miejsce
OG 1-3 8 miejsce
RGE SK WIN | VIT OG L
RGE - 5 miejsce
VIT 2-2 tiebreaker (4 gW)
SK 2-2 tiebreaker (4 gW)
OG 2-2 8 miejsce (2 gW)
OG W | VIT RGE SK L
OG - 5 miejsce
VIT 1-1 6 miejsce (4 gW)
RGE 1-1 7 miejsce (3 gW)
SK - 8 miejsce
VIT OG W | RGE SK L
VIT - 5 miejsce (5 gW)
OG 6 miejsce (3 gW)
RGE - 7 miejsce
SK - 8 miejsce
OG RGE W | VIT SK L
RGE 2-0 - 5 miejsce
OG 0-2 - 6 miejsce
VIT - 7 miejsce
SK - 8 miejsce
VIT RGE OG W | SK L
VIT 2-2 - 6 miejsce
RGE 3-1 - 5 miejsce
OG - 1-3 7 miejsce
SK - 8 miejsce
VIT RGE SK W | OG L
VIT 1-1 5 miejsce (5 gW)
RGE 1-1 6 miejsce (3 gW)
-------------
SK 1-1 7 miejsce (4 gW)
OG 1-1 8 miejsce (2 gW)
Mam nadzieję, że nie pominąłem jakiegoś scenariusza i nie walnąłem się w obliczeniach. Dla chętnych regulamin https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/cdn.eu.lolesports.com/LEC+Rulebook+2019+(Updated+29.05.2019).pdf
#leagueoflegends #lec
źródło: comment_Ws7EvOw7T7AMv9XXpFD3WrhtTBVKMbeQ.jpg
Pobierz@XkemotX: od RGE też zależy, bo jeśli wygrają, to również nie ma scenariusza, że się nie dostają. W zasadzie z tych wszystkich scenariuszy, jest tylko jeden zły: Origen wygrywa i jednocześnie Rogue przegrywa. Wynik