Aktywne Wpisy

Abstrahując od całej sytuacji, czy tylko dla mnie ona wygląda jak chłop? No ok ciało ma szczupłe, długie nogi itp ale z twarzy to wygląda jak chłop za babę przebrany xD nie rozumiem tych zachwytów nad jej urodą.
#gonciarz
#gonciarz
źródło: temp_file6503474486735940356
Pobierz
coccolino_ +1662
MAMY TO BOZE HISTORYCZNA LISTA OBECNOSCI PO WYGRANIU WIMBLEDONU PRZEZ IGE SWIATEK
#tenis
#tenis

Azaż nie wiecie, iż niesprawiedliwi królestwa Bożego nie odziedziczą? Nie mylcie się: ani wszetecznicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani pieszczotliwi, ani samcołożnicy, ani złodzieje, ani łakomcy, ani pijanicy, ani złorzeczący, ani ździercy królestwa Bożego nie odziedziczą” – (Kor I 6, 9-10).
@MichalLachim: nie chce mi się teraz szukać o innych cywilizacjach, ale zrobiłem research na temat Rzymu - owszem, zdarzało się, ale rzadko. Jak ktoś miał kaprys, kasę i pozycję to mógł wszystko. Taki Kaligula zrobił konia konsulem. To też mam stosować jako argument kiedy ktoś wyskoczy o
@haes82: xD Sprowadzanie sprawy do absurdu jak zwykle. Wiesz, jak chcesz to możesz, przecież jeden z papieży zrobił coś podobnego.
@MichalLachim: absurd to uprawia LGBT. To, co kiedyś oglądało się w programach satyrycznych i kabaretach teraz dzieje się na serio.
Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, (10) ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. (11) A takimi byli niektórzy z was. Lecz zostaliście obmyci, uświęceni i usprawiedliwieni w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa i przez Ducha Boga naszego.
17) Nie sądźcie, że przyszedłem znieść Prawo albo Proroków. Nie przyszedłem znieść, ale wypełnić.