Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fordern: dobry wpis, napisany przysłowiowym "lekkim piórem", idealny na kibelek.
Stwórz swój tag autorski by można było ten wpis odnaleźć w #f1 śmietniku.
  • Odpowiedz
@Moke: Lał to za dużo powiedziane, ale był dla niego równorzędnym partnerem. Trulli miał w tamtym czasie takie doświadczenie w F1, jak Fernando w roku 2009. Jego problemem było to, że omijały go zwycięskie auta. Przyszedł do Jordana zachęcony prawie mistrzostwem Frentzena w 1999, uciekł z Renault tuż przed ich mistrzostwem, a samochód Toyoty z 2010 roku to zupełnie oddzielny temat.
  • Odpowiedz
@fordern: Był fajter ten Trulli, najbardziej pamiętna sesja kwalifkacyjna czyli Spa 2009 to Jarno w roli głównej obok niesamowitego Fisco
  • Odpowiedz
@fordern: @fordern: dobry pomysł. Zawsze lubię jakieś wpisy historyczne o F1 bo można sobie powspominać ,że kiedyś to było: V8, równa walka itp. Lepsze to niż to niż ciągłe wojenki na tagu #f1: fani Szafy i Sanoka VS. Fanatycy Cesarza G.
  • Odpowiedz
@fordern: mi tam się nie spodobało. Niby zaczęło się fajnie, szczegółowy opis tych wyścigów Trulliego, ale po tym przeleciany opis tych wygranych mistrzostw o których prawie nic się nie dowiedziałem. Czyli fajny, choć chaotyczny początek, potem wygrał jakieś tam 2 mistrzostwa ale to jest nudne bo ważniejsze że przeszedł do Mclarena.

To jest problem z tymi subiektywnymi tekstami, że na siłę próbujesz wyolbrzymić grzeszki Alonso, a pomijasz całkowicie jego zasługi.
  • Odpowiedz
@S7-1500: wpis początkowo brzmiał inaczej, dlaczego Alonso to kawał ch*ja ale mu usuneli (moderacja) więc wpis stracił tytuł. Wówczas zrozumiałbyś kontekst bo bez tego przyznaje że nie wygląda to obiektywnie.
  • Odpowiedz
@Shewie: Oj aż tak to nie było ( ͡º ͜ʖ͡º)

@S7-1500: Szczegółowy opis mam przewidziany w sezonie 2008, gdzie robię taki build-up pod GP Singapuru, no ale faktycznie - o sezonie 2006 mam w sumie jedno zdanie na początku kolejnego odcinka. Good point.
Początkowo w ogóle chciałem to zmieścić w jednym poście, ale już teraz mam 24 tysiące znaków, a jestem dopiero na
  • Odpowiedz