Aktywne Wpisy

Kisnę z tych wszystkich wynurzeń ludzi którzy pokazują jacy to nie są odważni i popierają Palestynę a nie Izrael xd przeciez to jest obecnie popieranie najbardziej "current thing" jakie jest mozliwe. Odwaga to jest popierać Izrael.
#izrael
#izrael

samael4018 +6
#kiszak nie robi yt dla pieniedzy dlatego od 3 lat dodaje codzienie po 3 filmy

@Zerri @Ex2light @Miloszun @Yokaii @Queltas @gasior22 @kvvach @Lisaros @TynkarzCzwartejSciany @Rave77 @KrzemowyDuch @Kozlov666 @Treant @William_Adama @Ermine @Zeroskilla @pocotosienoginoco @Onde @Stalowa_Figura @juma777 @Waspin @endrjuk @Grzechu10g @kolorowy_jelonek
Moje dziury fabularne:
1) W jaki sposób Jaszczury wiedziały kiedy zabrać Sakriya a nie Udasi w czasie dzwonu, gdy nawet nie wiedzieli kto kim w przygodzie jest? Jeśli zliczały ludzi, to dlaczego nie używały tego później? To była twoja mechanika jako GMa?
2) Jeśli sam uderzyłem kilofem w rdzeń i pojawił się jaszczur, który mnie opatrzył prawie w tej samej chwili (tzn. teleportował się?) dlaczego nie używali tej techniki potem np.
Całkowicie sztuczna mechanika, która wpływała na losowanie (a konkretniej na grupę, która była losowana). Jaszczury na Dzwonie natomiast były zwykłymi cieciami, którzy nie liczyli dokładnego stanu