Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 580
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@Jag1enka: 1. Mieszkasz w jakiejś większej miejscowości? Może warto się wkręcić w jakąś grupę w stylu "aktywny XXX"?
2. Masz możliwość podjąć pracę? Może warto rozejrzeć się za jakimś korpo - tam często z automatu dają jakiś Luxmed i opieka psychiatry często jest w pakiecie
  • Odpowiedz
@Jag1enka: Możesz śmiało płakać, nikt się tym nie zainteresuje. Jak raz utknąłem na noc we Wrocławiu, to dwa razy w różnych autobusach trafiałem na tę samą zapłakaną dziewczynę i nikogo to nie obeszło, w jakim była stanie. A ja nie podchodziłem, bo gadała przez telefon i nawijała, że ona już nie da rady i jakoś przyszło mi do głowy, że może nie chce gadać z obcym chłopakiem.
  • Odpowiedz
@Jag1enka: No już dobrze, możesz wysmarkać trombe w mój rękaw. Ja mam tak od jakichś 7 lat i ledwo to wytrzymuje o czym świadczą moje 6 prób samobójczych w tym roku i dwa razy pobyt w szpitalu psychiatrycznym, wierze Ci i wiem co czujesz, jest to s-----------o ta choroba i te choroby bo tego nie idzie wyleczyć a jedynie zaleczyć i wytłumić na krótką chwilę.
  • Odpowiedz
@Jag1enka: Taktycznie bez tagu przegryw żeby wysrywu nie było. ()
Trzymaj się mirabelko, chyba wielu ludzi na tym portalu ma bardzo podobne doświadczenie i odnajduje się w twoim poście. Mam nadzieję że będzie lepiej, dla każdego z nas.
  • Odpowiedz
@Jag1enka Przede wszystkim przykro mi, że mierzysz się z tymi wszystkimi paskudztwami, które niesie ze sobą depresja. Znałam część z nich, na szczęście to czas przeszły.

Czy stoi coś na przeszkodzie do ogarnięcia ubezpieczenia?
  • Odpowiedz
@Jag1enka: przynajmniej nie w-------z się bo ktoś o dwubiegunowych zaburzeniach źle zinterpretował twoje słowa w których nie miałaś nic złego na myśli. Ja wiem że ciężko ci przyjąć taki tok myślenia, ale ludzie są naprawdę w---------y, nie idealizuj. Prawda i rzeczywistość są gdzieś po środku
  • Odpowiedz