Mówię wam, że Robert zostanie rezerwowym w Haasie. Dlatego Steiner wziął na kolejny rok Groszka, bo wie że jak zacznie o---------ć jak wcześniej, to Roberdzik wejdzie na jego miejsce. Steiner wie, że coś jest nie halo z tym Williamsem, ale jest ta jakaś nutka niepewności i musi na własne oko zobaczyć jak Robert pracuje i czy rzeczywiście wyniki Roberta to wina bolidu czy może jednak Robertowi już brakuje tego czegoś. Będzie mógł bez problemu porównać sobie ogóra Groszka z Panem Kierowcą. Jak dla mnie sytuacja win-win. Być może Steiner nawet już obiecał Robertowi, że w razie czego postawią na niego.
@VirusX mi sie wydaje ze cos jest na rzeczy nie wiem co, ale Robercik ma plan tako zeby wyruchac williamsa i gdzies sie jeszcze zaczepic Cezary jakis nie smutny on cos wie , Robert tez tak nawet usmiechniety
@VirusX: Też mi się zdaje, że jest coś na rzeczy i Robercik będzie 3 kierowca, ale jak coś o-----e Groszek to na pewno wtedy się w----i to Kubica wskoczy na jego miejsce w jakiś wyścig np.
Takich teorii od wczoraj się już oczytałem bardzo dużo i już wszędzie wsadzacie tego Kubicę XD - do Racing Point jako rezerwowy - do Racing Point zamiast Strolla (bo ten przejdzie do innego zespołu i udowodni, że potrafi jeździć bez tatusia) - do Haasa za Grosjeana w trakcie następnego sezonu
@badziebadla: W RP nie ma co liczyć na fotel wyścigowy, TR chce japońca, w Alfie zostanie Gio, bo włoch inne zespoły to jest brak zdrowego rozsądku jedyną możliwością na fotel wyścigowy jest Haas w trakcie sezonu
#f1 #kubica #wiadomo
źródło: comment_bWOhnYATXR2CJoHinxbJa8aaG6ZSWA5d.jpg
Pobierzźródło: comment_M14ivMRtGS8m9u4xRMVuk42qVvaDQJEU.jpg
PobierzTakich teorii od wczoraj się już oczytałem bardzo dużo i już wszędzie wsadzacie tego Kubicę XD
- do Racing Point jako rezerwowy
- do Racing Point zamiast Strolla (bo ten przejdzie do innego zespołu i udowodni, że potrafi jeździć bez tatusia)
- do Haasa za Grosjeana w trakcie następnego sezonu
inne zespoły to jest brak zdrowego rozsądku
jedyną możliwością na fotel wyścigowy jest Haas w trakcie sezonu