Aktywne Wpisy

Besalama +220
Chyba nie o takie cele naukowe mu chodziło (╥﹏╥)
"Mężczyzna z Arizony przekazał ciało swojej matki, wierząc, że posłuży do badań nad chorobą Alzheimera. Zamiast tego Biological Resource Center potajemnie sprzedało je armii USA za 5 893 dolary, gdzie zostało wykorzystane w testach wybuchowych.
Rodzina później dowiedziała się, że ciało zostało przypięte do krzesła i zdetonowane w ramach badań nad skutkami
"Mężczyzna z Arizony przekazał ciało swojej matki, wierząc, że posłuży do badań nad chorobą Alzheimera. Zamiast tego Biological Resource Center potajemnie sprzedało je armii USA za 5 893 dolary, gdzie zostało wykorzystane w testach wybuchowych.
Rodzina później dowiedziała się, że ciało zostało przypięte do krzesła i zdetonowane w ramach badań nad skutkami
źródło: juesej
Pobierz
kartofel +179
#antykapitalizm
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
źródło: 1000019181
Pobierz![Superlutownica czyli cztery sposoby na transformatorówkę [TOWARY MODNE 300]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20a38fca22eeb0baf2133a75c9193117bf54dc01357a5f1cba95df35eec7304a,q80.jpg)

źródło: comment_r7253C8EyGVTOH5d8BZCrrOIALZYTPwQ.jpg
Pobierzźródło: comment_AHcIwtTHBtmjdK0raQ3tTN0wap2W77P3.jpg
Pobierzźródło: comment_l0gwxo2m75Z55Tb8Epx9tePtVoAue2Hy.jpg
PobierzNiestety nie wiem :/
Sam chciałbym się dowiedzieć :D
@Mjut_Spadziowy
Zdecydowanie hype
Znam Riflesso, Day Y i SOH i z tych trzech zdecydowanie wybieram Day Y.
Na mnie ma parametry takie, jakie powinien mieć La Nuit, tylko mam z nim jeden problem - nie wyczuwam tam kardamonu, tylko coś na kształt kardamonu.
Gęstego, ale jednak to nie to.
@vizori
Adres znasz, amarenke możesz
@vizori, @dradziak: Bohater na którego nie zasługujemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Haha, to zatrzymaj go dla siebie :D
@malani
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@osqr
Na mnie ma ciut lepsze parametry niż mój LNDL z 2013 :D
No udało im się zrobić coś dobrego, chylę czoła xD
źródło: comment_mJTF7wbsk3gsCCExZxup2TEJgGvYdOSc.jpg
PobierzNiestety, ale Zara - Day Y wyszła 2 lata temu i już jest ją bardzo ciężko wyrwać.
Nie ma jej w sprzedaży, a z chęcią sam bym kupił jeszcze jeden flakon :P
Czyli prawdopodobnie miałeś flaszkę z tego najgorszego okresu.
Poszukaj Riflesso, Strolling Oved Heaven - one są blisko, ale co do parametrów, to już... okaże się ( ͡º ͜ʖ͡º)