Aktywne Wpisy

mdfk +227
2.5 roku temu zwolnili mnie z krypto startupu (#androiddev here), płacili dobrze bo $11k/msc ale po tym już miałem troche dość pracy dla innych i postanowiłem pójść all-in i zostać #programista15k na swoim
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
źródło: CleanShot 2026-01-03 at 20.17.13@2x
Pobierz
luke-mat +13
Prawda jest taka, że dzisiaj wszyscy zazdrościmy #usa :) (no może oprócz neuropki)
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie

#januszebiznesu #olx
źródło: comment_s7gz9jH4qIJBnXTQSHWPFgZdfWcMBMYA.jpg
Pobierz@acidd
Serio ludziles sie, ze ktos odda za darmo rasowego psa? XD
Poza tym czasami sa psy "wyglądające jak" ale z przypadkowego miotu bo np suka uciekla i cechy rasy sa zachowane ale nie nadaje sie do hodowli. Takiego szukam bo chce adoptować psa a nie kupic.
Zglaszaj do zwiazku kynologicznwgo jak chcesz sie w to bawic
Komentarz usunięty przez autora
@BillyGugu: w ktorym miejscu to jest rasowy pies? xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni tylko oddają za koszty utrzymania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I spadło z rowerka
Na olx jeśli nie masz hodowli - nie możesz wystawić ceny.
Psy trafiają do kategorii no namów, nierasowych.
Teraz kupujesz obrożę, nierasowego psa - dlatego tak tanio i tyle w temacie.
Ch ma do rzeczy, czy tam psy się mnożą między sobą.