Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +218
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +66
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Zmierzą się @lewoskrzydlowy i @Dieqx
Zachęcam wszystkich do głosowania, wyplusujcie to w gorące, żeby werdykt wydało mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak chcecie być wołani, to zapraszam do zapisu na mirkolistę: https://mirkolisty.pvu.pl/list/SViCYWZFCmSj2q5U
#gitara #gitaraelektryczna #muzyka #tworczoscwlasna
EDIT: potrzebna jakaś grafika na kanał, jakieś logo, jak ktoś umie coś takiego na szybko zrobić, to byłoby fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto wygrał?
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @pankos @agablazej @lewoskrzydlowy @Ibanez_ @szczekacz666 @2eolnc
Wszystkie frazy zaczynasz na początku taktu. Poeksperymentuj, spróbuj wcisnąć czasem frazę w połowie albo pod koniec taktu, niby nic ale strasznie ożywia i urozmaica grę.
dobra robota! ;)
ale obaj panowie bardzo fajnie, tak trzymać!
@pankos: Ale nazwałeś to shred wars, także nie dziw się, że pojawiają się głosy krytyki od osób, które po nazwie oczekiwały jakichś złożonych, spektakularnych szybkich solówek, którym bliżej do Symphony X niż do bluesowych solówek od B.B.
@kalkuba pisałem chyba z 5 postów od jakiegoś miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)