Wpis z mikrobloga

#perfumy

Znajdą się chętni na około 90ml tego cuda? Nie taguje jeszcze rozbiórka, ale będę miał 4 lub 5 zapachów od JPG ( wszystko zależy od was), w tym:

Le beau
Le beau male
Ultra male 2015 BPI (nie, nie 1.9 TDI)
Le male essence
Fleur du Male (to już zależy od was, bo ja dużo nie potrzebuje, a flakon 120, do rozlania jakie 90ml)

Dodatkowo będę miał spicebomb z 2014 roku i trochę dekantów od Mirków, których nie używam.

Prosiłbym o takie jakby wstępne deklaracje. Chce po prostu sprawdzić, czy opłaca mi się zamawiać FdM, żebym z całym flakonem nie został.

Cena za ml to byłoby 3.5zł w przypadku FdM. Co do reszty jeszcze nie mam ustalone i na nie nie zbieram zamówień.

Miłego dnia Mirki i Mirabelki :)

(Tak jak napisałem, ten post to nie rozbiórka i deklaracje tutaj są dla mnie tylko informacją, czy brać FdM).
korbuzz - #perfumy 

Znajdą się chętni na około 90ml tego cuda? Nie taguje jeszcze ro...

źródło: comment_y7E13V7kARfwiDjhn52JpC8oNBM6QwpN.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tylko informacją, czy brać FdM

@korbuzz: Lubisz JPG, wąchałeś FDM ?
Pytam bo imo FdM i Bentley Intense to największy smrut jaki w życiu perfumowym wąchałem. Powtarzam IMO, ale naprawdę tragedia.
  • Odpowiedz
  • 1
@SnoobDuog
@korbuzz ja nawet wziąłem flakon od Snooba i o ile z początku mnie nie odrzucił to nie potrafiłem go nosić dluzej niż godzinę, marząc by zmyć jak najszybciej ten zapach (°°
  • Odpowiedz
  • 0
@SnoobDuog: @Giggsy: się zbiorą ludzie to się zbiorą, jak nie to trudno :) Jakiś czas temu widziałem tutaj rozbiórkę, gdzie był po 5.5/ml i schodziło. Później był po 3.5 i tym bardziej zszedł, No ale może już kto chciał to ma i nie będzie zainteresowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Monetarypath: I taka sama jest wśród ludzi i Mirków. Jedni lubią inni nienawidzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najbardziej ludzie narzekają chyba na etap pośredni, w którym wybija się mocno rumianek.
  • Odpowiedz
@BotRekrutacyjny: Ja właśnie chciałbym mieć tak z 20-30 dla siebie, no ale flakon 125ml mnie przerasta. Zainteresowania za to jak widzę to nie ma zbytnio, no ale dam sobie czas do końca dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz