Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@avers91: teoria spiskowa ale: EA celowo pozoruje obciazenie serwerow zeby odebrac graczom kontrole nad rozgrywka, ci w odpowiedzi chca innymi mozliwymi metodami zdobyc patent na szczescie, czyli patent na wygrywanie: wydaja hajs na FP i otwieraja paki, liczac ze karty lepsze dadza im zwyciestwa

:D
  • Odpowiedz
  • 1
@avers91 a sytuacje które mnie najbardziej denerwują to zachowania obrony. Gdzie w jednym meczu Twoi obrońcy to kołki straszne a przeciwnika to zanim mój napastnik dotknie piłki to już ma na plecach dwóch. Drugi mecz odwrotna sytuacja gdzie moim obrońcy mimo braku zmiany wytycznych kryją przeciwnika tak że zaraz mu na plecy wejdą a w obronie przeciwnika to tylko kocyka brakuje i piknik
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Nynek obrońcy przebiegający obok zawodników/piłki czy biegnący do niej po obwodnicy to swoją drogą, ale dziwnie pokrywa się to z tym że przykładowy Messi nie potrafi przyjąć prostej piłki bez odskoczenia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@avers91: Bo Cię raz połączy z niemieckim serwerem, który masakrycznie zlagowany, a raz z holenderskim, który jest o wiele lepszy. Udowodnione to było na reddicie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Majsterzyna tylko jakby ten niemiecki był zlagowany dla obu stron to jeszcze bym przeżył, a tu jest ewidentnie że gameplay nie jest taki sam dla obu stron. I nie mówię że to zawsze po mojej stronie jest shit, bo nieraz widzę że mój przeciwnik nie jest w stanie nic zrobić nie dlatego że jest słaby, a dlatego że trwa melanż u niego na boisku
  • Odpowiedz