@ma_mun: Zakopali informacje nieprawdziwa. Faktyczny rak tego portalu. Dobrze, ze są jeszcze pelikany, które wrzucają kazde gowno ze stron z clickbaitami.
@ZaplutyKarzelReakcji: no ale akcje zakopywania to rakotwórcza #neuropa ma perfekcyjnie a wręcz perwersyjnie opanowane. szkoda tylko, że tak wybiórczo i tak wyraźnie multikonta i że wypok jakoś to toleruje dziwnym trafem
@k1fl0w: mam. nawet nie czytałem. chodzi mi sam fakt tak szybkiego zakopania przez rakotwórcze tęczowe kółeczko. dziwne, że naprawdę szkodliwych fejków jakoś #neuropa nie tyka
@ma_mun: Luzik. Szczerze mówiąc, to na wykopie jest zalew konserwatywnego gówna i nawet teraz możesz znaleźć jakiegoś fejknewsa konserwowego na wykopalisku. Regularnie też takie znaleziska są usuwane, bo dzbany je wykopują.
Jak w-------z się na fejknewsy to śmieszy mnie, że akurat czepiasz się strony, która ich generuje pojedyncze przypadki, a ignorujesz znaleziska o "inżynierach", "lpg", feministkach i innych rzeczach, które śmiertelnie grożą wrażliwym białym heteroseksualnym mężczyznom.
@johny-kalesonny: ja rozumiem, że rzeczywistość jest bolesna. i rozumiem też odruchy obronne jak wypieranie ale bez przesady... #neuropa to rak. i nawet się z tym nie kryje
https://www.wykop.pl/link/5221207/police-arrest-pro-lgbt-high-school-teacher-for-soliciting-s-x-with/
Czekaj. To chyba na odwrót miało być
@ZaplutyKarzelReakcji: jeśli ja mam urojenia to #neuropa nie powoduje raka
@johny-kalesonny: dlatego właśnie #neuropa to rak
Jak w-------z się na fejknewsy to śmieszy mnie, że akurat czepiasz się strony, która ich generuje pojedyncze przypadki, a ignorujesz znaleziska o "inżynierach", "lpg", feministkach i innych rzeczach, które śmiertelnie grożą wrażliwym białym heteroseksualnym mężczyznom.
źródło: comment_ueaLXir30WLPJ4xY02VHIkgm5UsnYEQR.jpg
Pobierz@johny-kalesonny: pojedyńcze przypadki to zawsze przypadki a do tego ten upór, że normalnie kłamać dalej.jpg