Aktywne Wpisy
askey +176
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

Stgx +335

@Lisaros: Pomysł może dobry, ale niekoniecznie na grę, za tym musi coś stać, musi czemuś służyć i z czegoś wynikać. Tymczasem czytając tekst @Sagez'a miałem wizję gości, którzy wzięli mnóstwo fallouta, trochę metro (goryl) i trochę stalkera sądząc, że to wystarczy. Z tekstu, który jest generalnie pozytywny.
Ponownie odniosę się porównawczo do War for the Overworld, gdzie goście wzięli wszystko co było w DK, ale zmienili i
@Sagez: To rzeczywiście dobrze o nich świadczy. Dodam do listy, a nóż zagram i kiedyś sam się podzielę wrażeniami. :)
Tak, amunicja w Atom rpg jest dobrze zrobiona, niektóre typy odkryjemy dopiero na końcu gry, inne do samego końca pozostaną bardzo, bardzo rzadkie. To duży plus. Ty