Wpis z mikrobloga

#perfumy #rozbiorka

Hello Mirki i Mirkówny. Czarny piątek blisko, a komputer zmieniam już od 8 lat, to chciałbym zaprosić was do rozbiórki, co by wspomóc moją zbiórkę na komputer. Szkło mam na miejscu w całkiem dużej ilość, ale ewentualnie domówię więcej, jeśli będzie trzeba. Rozlewam od 10ml. Ceny są po cenie zakupu lub nawet poniżej. Zapraszam serdecznie :)

Jpg Le beau male (60ml) - 0.8/ml

Jpg kokorico (100ml) - 3zł/ml - największa deklaracja zgarnia flakon

Jpg Le male terrible (70ml) - 2.4/ml

Jpg Le male summer 2015 (90ml) - 0.9/ml

Moschino Uomo? (70ml) - 0.65/ml

Mugler A*men (65) - 1.5/ml - przy zgarnianiu całości wysyłam w oryginalnym flakonie lub przy udanej rozbiórce flakonu - najwyższa deklaracja zgarnia flakon

Mugler pure tonka (70ml) - 1.9/ml

Olejki kuwejckie (rozrobione ze spirytusem w stosunku 1:2)

Amouage Lyric około 30ml - 27zł

Xerjoff Mefisto około 20ml - 18zł

Creed Jardin d’amalfi około 20ml - 18zł

Olejek Creed Aventus 30ml - 27zł

Amouage Beach hut 30ml - 27zł

Bleu de Chanel 30ml - 30zł

MFK Oud Silk Mood 30ml - 27zł

Amouage Reflection 30ml - 27zł

Parfums de Marly Layton Royal - 30zł

Creed Virgin Island Water nierozrobiony (mogę rozrobić do 1:2 lub więcej) - 30zł

Przy większej ilość olejków będą rabaty. Mam tego za dużo wiec na pewno się dogadamy :) Podane ilości są orientacyjne, gdyż ilość będzie się wahać od 25 do 30-kilku ml.

Wysyłka kosztuje 14zł (inpost), a szkło 3zł (w przypadku olejków jest wliczone w cenę).
korbuzz - #perfumy #rozbiorka 

Hello Mirki i Mirkówny. Czarny piątek blisko, a kompu...

źródło: comment_JgtEJ67O96bO6AZtcsHW7LgnC2ZcI6LL.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Irekpodeszwa: Są to zapachy inspirowane oryginalnymi zapachami, pod jakich nazwą występują. Jest to po prostu tańszy odpowiednik, który w większości przypadków ma dużo wspólnego z oryginałem. Sporo Mirków może to potwierdzić. Dodatkowo w tym stężeniu, które ja zrobiłem (1:2), utrzymują się bardzo długo :)
  • Odpowiedz