Hello Mirki i Mirkówny. Czarny piątek blisko, a komputer zmieniam już od 8 lat, to chciałbym zaprosić was do rozbiórki, co by wspomóc moją zbiórkę na komputer. Szkło mam na miejscu w całkiem dużej ilość, ale ewentualnie domówię więcej, jeśli będzie trzeba. Rozlewam od 10ml. Ceny są po cenie zakupu lub nawet poniżej. Zapraszam serdecznie :)
Mugler A*men (65) - 1.5/ml - przy zgarnianiu całości wysyłam w oryginalnym flakonie lub przy udanej rozbiórce flakonu - najwyższa deklaracja zgarnia flakon
Mugler pure tonka (70ml) - 1.9/ml
Olejki kuwejckie (rozrobione ze spirytusem w stosunku 1:2)
Amouage Lyric około 30ml - 27zł
Xerjoff Mefisto około 20ml - 18zł
Creed Jardin d’amalfi około 20ml - 18zł
Olejek Creed Aventus 30ml - 27zł
Amouage Beach hut 30ml - 27zł
Bleu de Chanel 30ml - 30zł
MFK Oud Silk Mood 30ml - 27zł
Amouage Reflection 30ml - 27zł
Parfums de Marly Layton Royal - 30zł
Creed Virgin Island Water nierozrobiony (mogę rozrobić do 1:2 lub więcej) - 30zł
Przy większej ilość olejków będą rabaty. Mam tego za dużo wiec na pewno się dogadamy :) Podane ilości są orientacyjne, gdyż ilość będzie się wahać od 25 do 30-kilku ml.
Wysyłka kosztuje 14zł (inpost), a szkło 3zł (w przypadku olejków jest wliczone w cenę).
@ahmed-hiroshi: Flakon pójdzie tylko, jeśli znajdą się chętni na pozostałe 30ml. Napisz proszę ile bierzesz ml bez flakonu w razie czego (szkła mam 10,15,20 i 30ml)
@Irekpodeszwa: Są to zapachy inspirowane oryginalnymi zapachami, pod jakich nazwą występują. Jest to po prostu tańszy odpowiednik, który w większości przypadków ma dużo wspólnego z oryginałem. Sporo Mirków może to potwierdzić. Dodatkowo w tym stężeniu, które ja zrobiłem (1:2), utrzymują się bardzo długo :)
Hello Mirki i Mirkówny. Czarny piątek blisko, a komputer zmieniam już od 8 lat, to chciałbym zaprosić was do rozbiórki, co by wspomóc moją zbiórkę na komputer. Szkło mam na miejscu w całkiem dużej ilość, ale ewentualnie domówię więcej, jeśli będzie trzeba. Rozlewam od 10ml. Ceny są po cenie zakupu lub nawet poniżej. Zapraszam serdecznie :)
Jpg Le beau male (60ml) - 0.8/ml
Jpg kokorico (100ml) - 3zł/ml - największa deklaracja zgarnia flakon
Jpg Le male terrible (70ml) - 2.4/ml
Jpg Le male summer 2015 (90ml) - 0.9/ml
Moschino Uomo? (70ml) - 0.65/ml
Mugler A*men (65) - 1.5/ml - przy zgarnianiu całości wysyłam w oryginalnym flakonie lub przy udanej rozbiórce flakonu - najwyższa deklaracja zgarnia flakon
Mugler pure tonka (70ml) - 1.9/ml
Olejki kuwejckie (rozrobione ze spirytusem w stosunku 1:2)
Amouage Lyric około 30ml - 27zł
Xerjoff Mefisto około 20ml - 18zł
Creed Jardin d’amalfi około 20ml - 18zł
Olejek Creed Aventus 30ml - 27zł
Amouage Beach hut 30ml - 27zł
Bleu de Chanel 30ml - 30zł
MFK Oud Silk Mood 30ml - 27zł
Amouage Reflection 30ml - 27zł
Parfums de Marly Layton Royal - 30zł
Creed Virgin Island Water nierozrobiony (mogę rozrobić do 1:2 lub więcej) - 30zł
Przy większej ilość olejków będą rabaty. Mam tego za dużo wiec na pewno się dogadamy :) Podane ilości są orientacyjne, gdyż ilość będzie się wahać od 25 do 30-kilku ml.
Wysyłka kosztuje 14zł (inpost), a szkło 3zł (w przypadku olejków jest wliczone w cenę).
źródło: comment_JgtEJ67O96bO6AZtcsHW7LgnC2ZcI6LL.jpg
PobierzMugler A*men - 35ml+f
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
To ja bym chciał:
Mugler A*Men 20
Jpg le beau małe 10