jak TVGRYpl uwielbiam, kocham ich oglądać tak ten "stream" wywołał u mnie gigantyczne ilości w--------a, bólu d--y i rozczarowania, czemu? granie na pałe, movement 4 latka, ( ಠ_ಠ) zapominanie zapisywania, głupie umieranie i cofanie się daleko do tyłu, nieumiejętne strzelanie, nieużywanie painkillerów wtedy kiedy trzeba ( ̄෴ ̄) wskakiwanie w 3 wrogów na bulletime z shotgunem i umieranie... ... 5 razy z rzędu, oczekując innych rezultatów ( ͡º͜ʖ͡º) POMIJANIE DIALOGÓW W CUTSCENKACH (╯°□°)╯︵┻━┻ jezu, oni grają gorzej niż mój dziadek który przeżył II WŚ #tvgry #gry #maxpayne #boldupy #zalesie od razu mi lepiej
@donOGR: nie, Arasz i ten mądry, Kacper jako tako grał, ale jak grał Arasz to myślałem że stworzę wehikuł czasu, cofnę się 4 miesiące i pojadę do ich kazamatów żeby mu wypłacić plaskuna na jape za ten drewniany gameplay. no k---a ale się zdenerwowałem
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
granie na pałe,
movement 4 latka, ( ಠ_ಠ)
zapominanie zapisywania,
głupie umieranie i cofanie się daleko do tyłu,
nieumiejętne strzelanie,
nieużywanie painkillerów wtedy kiedy trzeba ( ̄෴ ̄)
wskakiwanie w 3 wrogów na bulletime z shotgunem i umieranie...
... 5 razy z rzędu, oczekując innych rezultatów ( ͡º ͜ʖ͡º)
POMIJANIE DIALOGÓW W CUTSCENKACH (╯°□°)╯︵ ┻━┻
jezu, oni grają gorzej niż mój dziadek który przeżył II WŚ
#tvgry #gry #maxpayne #boldupy #zalesie
od razu mi lepiej
źródło: comment_TDEoNQ575LmfKB3K3wZ68YaGEnzNCWmU.jpg
Pobierzno k---a ale się zdenerwowałem