Aktywne Wpisy
tenebrarum +4
Operator_imadla +1110
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Co może być oczywiście bardzo łatwo używane do wykańczania konkurencyjnych nodów.
Wyraźnie widać, że twórcy żadnej decentralizacji nigdy nie oczekiwali. Problem nie występuje tylko jak cała sieć to kilkanaście nodów publicznie znanych giełd i portfeli (custodial) - bo w takim układzie wszyscy mogą mieć bezpośrednie połączenia z każdym.
https://suredbits.com/payment-points-part-1/
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_Vz5ZReZjMyHaXGLvZkaI5LzLKu6gjint.jpg
PobierzDON'T TRUST VERIPHY!
Aaaa przy okazji to te "nody" na raspberry to jak najbardziej tylko fast synki co EWIDENTNIE jesa podkreślone, więc k---a juz kompletnie żałośnie wyglądasz po całej tej propaganidzie i pieprzeniu że to fulle są :D
pomijam juz że to w ogóle są nody tylko personalen i to kpina nazywać coś takiego nodami. Tak jak mówiłem przeszukałem trochę wasze techniczne fora, i w sumie to kilkadziesiąt zakładek przygotowałem z masą absurdów na tem,at waszych "NODÓW" :D Wręcz nie wiem jak zacząć i czy jest sens coś linkować, łatwiej tam podrzucić linki z wyszukaniem tematy w oparciu o tagi synchro, node itp. to są setki tematów i wszystkie pokazują absurdy tego co wy nazywacie nodami... Naprawdę nie wiem od czego zaczać, ale materiału jest tam aż za wiele na wasz scam...
Chłopczyku. Ty i twoje scamereum to największa kpina z prywatności w świecie krypto (metamask, plugin do chrome!!!!) i cała reszta która opisałem w tamtym wątku... a ten dalej to samo. W chuju ma ludzi i będzie gadał im że są bezpieczni na shicie bo idiota dzięki temu może spowoduje wzrost wartości ETH o ułamek
Proszę bardzo. Ostatnia dyskusja i zmasakrowanie ciebie, całego eth i jego pseudo aninimowości. Nawet ty juz przestałeś wymyślać nowe kłąmstwa i po prostu zamknąłeś paszczę... Opisana cała prawda o anonimowości w ETH a ten k---a dzień później jakby nic nie było, ignoruje i dalej to samo, nieudolne przestarzałe fudy o ln i jeszcze k---a prówby ośmnieszenia anonimowości w BTC.
K---A W CAŁYM TYM WĄTKU DOSZCZĘTNIE ZMASAKROWAŁEM NA KAZDYM KROKU TWOJE ETH ODNOŚNIE BRAKU JAKICHKOLWIEK PODSTAW ANONIMOWOŚCI WSAKAZUJĄC JEDNOCZEŚNIE JAK BARDZO JEST ONA ROZWIJANA NA
źródło: comment_XatUZn9j9JfKeHeUkvxWnUqstESy62jM.jpg
PobierzCałe ETH służy w 99% do scamów na każdym kroku i każdy o tym wie. Różne ponzi, g---o tokeny i ico do projektów które nigdy nie zostają ukończone to standard - TO SĄ TE WASZE DE-FI ( ͡°( ͡° ͜
Ten shit jest na każdym kroku tak nieudolny i żałosny.
@taksanski_widelec: O K---A!!! Nie wierzę że to przypadek! W tym wątku który przytoczyłem jtój chłopak identycznie porównał metamask właśnie do electrum co było strzałem w kolano. Sprzwdź sobie ten fragmnet :D
A ty k---a, drugi tytan intelektu z tym samym wyskakuje :D
@megaloxantha: Oooo. Ale boli. Piękna argumentacja :D