Aktywne Wpisy

Caracas +957
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
źródło: temp_file2926320689083779311
Pobierz
bloodko +5
Cześć, pomóżcie oszacować cenę wykończenia mieszkania. Fachowiec wycenił na 48 tys wykończenie łazienki 5 metrów kwadratowych z płytkami do połowy wysokości pomieszczenia, położenie płytek na podłodze w pomieszczeniu gospodarczym 3 metry kwadratowe, malowanie całości mieszkania 57 metrów oraz drobne prace typu przeniesienie kilku gniazdek, kanał pod tv. Bez podłóg, drzwi i kuchni. Myślicie że to dobra cena? Mi się wydaje sporo. #warszawa #remontujzwykopem #nieruchomosci #budownictwo

#three #banki
@asdasdce2w: Nie zamawiaj więcej nic online. #!$%@? sobie tylko credit score...
Ja głupi nie wiedziałem, 3x klikałem abonament w O2, 3x mnie wywaliło. Po tym credit score ponad 100 pkt w dół! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mam wziac jakas pozyczke w Lloydsie i ja splacic?
źródło: comment_3zeOjas8dH4rMNqbUi5Tt9P8zXoW7YwQ.jpg
Pobierz@asdasdce2w: Tutaj masz info w temacie:
https://www.experian.com/blogs/ask-experian/credit-education/improving-credit/improve-credit-score/
W skrócie:
Stałe miejsce zamieszkania i meldunku.
Stałe konto w jednym banku
Unikaj overdraft
Zarejestruj się do wyborów
Ustaw sobie kilka direct debits za rachunki - internet, telefon, itp
Weź sobie kartę kredytową - tu ważna uwaga - spłacaj regularnie, nawet minimalna obsówa poleci Ci po credit scrore. Druga ważna informacja - wykorzystuj max 30% limitu. Czyli
Sprawdź swój credit spore też na Expirian i na CreditKarma czyli Transunion (I jedno i drugie jest za free)
Najlepiej zrób tak jak pisze @GregPelka
Siedź w tym samym miekszaniu, najlepiej aby nie było ono zadłużone. Ustaw sobie rachunki za Internet, prąd, gaz, Council I wodę. Bądź cierpliwy.
Jak długo już posiadasz konto?