Wpis z mikrobloga

Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (62)

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @Dupacabra @roko @Evarrez @przegryw_z_00 @drWind @NumerSeryjny @HeySay @oceanNerwowy @dareqq @DiMaria @ruchacz2003 @paniswiata @jabadabadupka @JohnnyGavlacci @Nfvr @PatykiemPisane @zadig6 @vanitasek @LouieAnderson @
  • Odpowiedz
Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (62)

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @Dupacabra @roko @Evarrez @przegryw_z_00 @drWind @NumerSeryjny @HeySay @oceanNerwowy @dareqq @DiMaria @ruchacz2003 @paniswiata @jabadabadupka @JohnnyGavlacci @Nfvr @PatykiemPisane @zadig6 @vanitasek @LouieAnderson @
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 chłopie, wiesz ile razy ja przyłapałem na marszczeniu pingwina swoich kolegów z pokoju na koloniach? Po prostu tak się dzieje z nastolatkami :D
A co do kontaktów z dziewczynami: boisz się samego już przebywania w ich bliskości? Bo nie musisz od razu zgadywać, jak wtedy się czaiłeś w kuchni to możesz wejść, powiedzieć "hej", "cześć" lub nic nawet nie powiedzieć, nie musicie od razu plotkować jak psiapsi ;) Przełamuj się
  • Odpowiedz
  • 0
@Randomowyrandom1 Oddział Leczenia Nerwic na Sobieskiego. Trzeba mieć skierowanie od psychiatry, czeka się ok. Pół roku, wcześniej kwalifikacja. Przez okres 2 tygodni nie moge nigdzie wychodzić, po tym okresie mige wychodzić do sklepu i w niedalekie rejony + moge wyjechać na weekend
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 kurde, to słabo ( ͡° ʖ̯ ͡°) musisz o tym poważnie porozmawiać z terapeutami, stanowczo i asertywnie. Bo możesz też za wczasu się "rozbroić", i powiedzieć dziewczynom że tak się czujesz, czasem to pomaga i doceniają szczerość, ale jak trafisz na głupie to może być jeszcze gorzej...
  • Odpowiedz