Aktywne Wpisy

petugh +1274
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Huptys +42
#kiszak Ech. I zaczęło się szukanie brudów w profilach gierkowych. To jest bardzo ciekawe, bo podobno to my, wykopki, szukamy brudów na tych biednych ludologów w profilach na steam/psn
źródło: obraz_2025-09-27_222431737
Pobierz

fInbG2020 - Kupоn
Cena: $26.52 (101,19 zł) + $1.70 za wysyłkę / Najniższa: $26.53 dnia 15.7.2019
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Aliexpress - kliknij, aby wyszukać ten produkt na Aliexpress (tutaj są kupony)!
Powiadomienie cenowe / Historia ceny / Aktualne kupony - kliknij, jeśli chcesz utworzyć powiadomienie cenowe lub zobaczyć aktualne kupony dla Lumintop B01 Bike Light Flashlight
---------------
[ #kuponynazywolatarki #kuponynazywood10do50]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
źródło: comment_ub3HhjwAVsGNm0nn95aOM1hJCTrI6Mgf.jpg
PobierzKANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @
swoją mam za krótko. właściwie jeszcze nie zamontowałem na rower, tylko trochę poświeciłem w mieszkaniu
tu masz reckę po polsku
https://youtu.be/OUivLwEfXW4
uchwyt jest raczej ok, natomiast do mtb, czyli jazdy po lesie i bezdrożach kup inną latarkę... convoy itp.
ta jest typowo na drogi publiczne. w lesie mogą być niedoświetlone przeszkody w postaci np. gałęzi, którymi można dostać w
https://www.fasttech.com/p/1454800
i nie mam uwag. no, może taka uwaga, że są tak samo wyglądające uchwyty, ale wykonane z innego materiału, jakby gumy i one są słabe - w lato się to rozłazi, a w zimie robi się twarde jak skała. mój jest plastikowy i trzyma bardzo dobrze. no i cenię sobie możliwość obrotu.
w lumintop uchwyt jest nieco podobny, ale możliwość
źródło: comment_JgVjLDxOBQL4fuZRDk3drmclt3fKFhMn.jpg
Pobierz850lm to w ciągłym najwyższym trybie? Odpalam convoy z podobna barwa i świeci mocniej. Może tu jest jakaś kombinacja żeby tryb turbo włączyć?
@widmo82: 2x szybkie wciśnięcie. Myślałem, że zrezygnowałeś z tej lampki, bo chyba szukałeś czegoś do lasu.