Aktywne Wpisy

rzzz +114
Badanie z końcówki 2023.
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
źródło: s-640-x
PobierzZdradze wam przepis na spokojne i szczesliwe zycie w zwiazku - zone trzeba traktowac jak zone.
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
źródło: 3944163
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/47251561/wuhan-2019ncov-coronavirus-chiny-wirus-mam-kolege-/
#wuhan #2019ncov #coronavirus #chiny #wirus
Proszę bardzo. Zanim dopatrzycie się teorii spiskowych: to jest Filipińczyk. W wolnym tłumaczeniu:
Nic z tego co myślicie nie jest prawdą! Planują jak tylko mogą żeby żadne nie wieści nie dotarły do was. Nie stresujemy się pracą po 8h (on pracuje w IT i współpracuje ze szpitalem - chyba zewnętrzna firma zajmująca się bazami danych czy coś). Nie ma miejsca w szpitalach, a wszystko jest zielone od środka dezynfekującego.
Ludzie panikują. Niewiadomo co robić... Część zamyka się w swoich domach, tak by nie mieć kontaktu z nikim. Jeśli wiedzą że ktoś jest zarażony to spawają drzwi, przymusowa kwarantanna.
Nie wiadomo skąd się wziął ten wirus.
Najlepsze jest to, że wszystko jest jawne - my wiemy, że władze usiłują zostawić te informacje dla siebie. Za sprzeciwianie się policji, nienoszenie maski zabierają cię i biją... Czemu my jesteśmy winni!?
...
Tu możesz zobaczyć film z ulicy (?)"
Link juz nie działa, ale było na nim aresztowanie jakiegoś faceta bez maski.
2/100
źródło: comment_1581278532FwHFa1tvJL9TlYEQZbZkYx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora