Aktywne Wpisy

Nietaki5 +496

MrSzakal +67
Nie pojmuje skąd się bierze tyle dzbanów wrzucających na siebie dowody do Internetu. Gdzie instynkt samozachowawczy? Gość przez wieś leci 280 km/h, na drugim filmie 240 w zabudowanym. Taki samochód to jak pocisk, nad którym może wydawać się tylko posiadanie złudnej kontroli.
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
źródło: polish_save
Pobierz

Czas by kolejna osoba wygrała możliwość odwiedzenia Los Santos
Tak dokładnie dzisiaj mam dla was kolejny kod do GTA V tym razem na platformę Rockstar
Trochę tych gierek rozdaję można zobaczyć na #krxrozdajegierki i nie mam z tego zbyt dużo, dlatego jak ktoś chce się odwdzięczyć to zapraszam na mój Twitch.tv będę robił streamki wieczorkami (tam też będę rozdawał gierki)
Zasady:
~ Zielonki po wpisie nie biorą udziału
~ oglądający patogówno (kononowicz to też patogówno)
~ Losowanie odbędzie się 11.02 około 18:00-21:00
~ Osoba wylosowana zostanie zawołana i ma 24h na odbiór nagrody u mnie na PW( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZAPRASZAM DO ZABAWY!
Powodzenia!
#gtav #gry #rozdajo
źródło: comment_1581346919nHJRrU4vltUKElG8FVwQ5Z.jpg
PobierzJak coś to zapraszam( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1581347338Gn9weYtbUdYauMJJmiEcHD.jpg
PobierzBędzie losowanko( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krx_S: rigcz