Wpis z mikrobloga

Nadchodzi wiosna, więc przystąpiłem do wzmożonych czynności donosicielskich #nowahuta #krakow @staryhaliny, tutaj nie ma tablic

Dzień dobry,

przy bloku nr 13 na osiedlu Kazimierzowskim w Nowej Hucie stoi porzucony samochód marki Mitsubishi Colt. Pojazd nie ma tablic rejestracyjnych, a spod niego wydobywa się olej spływający na jezdnię, co powoduje zagrożenie dla ruchu. Bardzo proszę o odholowanie wraku.

Pozdrawiam,
DerMirker ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DerMirker - Nadchodzi wiosna, więc przystąpiłem do wzmożonych czynności donosicielski...

źródło: comment_1581398454y5aekaWXi9ttTzJWA1BNz7.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DerMirker: Na Kazimierzowskim czasami coś z tymi wrostami się dzieje. Na Anny Jagiellonki (dojazdowa do "18") w ostatnich latach stały co najmniej 3 takie auta, ale w końcu, po roku-dwóch, znikały, więc możliwe, że częste pisanie w tym temacie (najlepiej pewnie przez jak najwięcej osób) coś jednak daje.
  • Odpowiedz
@DerMirker: jak miedzkalam na Woli Duchackiej tez mielismy takiego porzuconego gruchota pod blokiem. Pewnej nocy spłonął uszkadzając przy tym samochody, które stały obok. Szanuje to, co robisz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@staryhaliny: krakow.pl, a co się dzieje z tym dalej, to nie wiem. Na razie testuję te stronę, jak nic się nie wydarzy przez kolejny miesiąc, to będę dzwonić w sprawie aut, które już tu wrzucałem
  • Odpowiedz
@DerMirker weź obczaj jeszcze na osiedlu górali, ktoś zaparkował czołg na chodniku, mógłbyś sie tym zająć? Widać ze wrak, od dawna nikt nim nie jezdzi stoi i blokuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz