Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: te 20 latki to pewnie normiki które miały akurat okienko w szkole czy przerwę między wykładami więc to normalne że siedzą w galeriach chyba że twoje województwo ma ferie to jeszcze łatwiej to wytłumaczyć, kiedyś usłyszałem że będąc w galerii lepiej się nie zastanawiać nad tym skąd kto ma czas i pieniądze żeby tutaj być i kupować bo się człowiek dołuje, a najlepiej nie chodź tam wcale jak nie
  • Odpowiedz
@TestoDepot: jestem majetna osoba, ale stalem sie majetna osoba bedac w wieloletnim zwiazku. Przed wieloletnim zwiazkiem bylem biednym studentem, co wcale a wcale nie przeszkadzalo mi w spotykaniu sie z dosc duza iloscia dziewczyn. Czyli bedac biednym, brzydkim i niskim nie mialem problemow z poderwaniem fajnej dziewczyny. A teraz powiem ci dlaczego. Po pierwsze, w przeciwienstwie do bywalcow tagu przegryw nigdy nie traktowalem zadnej dziewczyny jak celu czy czegos w
  • Odpowiedz
W empiku zobaczyłem, jakie są książki o samorozwoju (potem ewentualnie kupię taniej przez internet)

@wyjzprz2: I po co ci to? W twoim przypadku to strata pieniędzy, bo choćby tam było opisane i wytłumaczone co masz zrobić żeby zmienić swoje życie, to ty i tak tego nie zrobisz, bo uwielbiasz użalać się w internecie xd
  • Odpowiedz