Wpis z mikrobloga

Jak najszybciej spieniężyć krypto tak by mieć pieniądze w ręku? Jakie są możliwości?

Znam wirex/getchange/bitwala gdzie oferują kartę ale wypłata w bankomacie kartą z tych trzech opcji to max 250€ na 24h i jedynie bitwala (słaby kurs BTC?) pozwala wypłacić do 3000€ z bankomatu.

Dzisiaj testowałem uphold, dobry kurs BTC ale najlepsze jest to że możemy podpiąć tam swojego revoluta jako konto bankowe w GBP przez co przelewy z uphold dochodzą natychmiast, karta z revoluta wydaje się nie mieć limitów i tu #pytaniedoeksperta @rtg_ Jaki jest limit wypłaty kartą z #revolut ? wiem tylko że powyżej 200€ naliczana jest opłata 2% sumy trochę słabo.

Jest też polski kantor/giełda bitclude gdzie za 10zł zrobią nam przelew express elixir na konto bankowe, wtedy wypłata gotówki bezpośrednio w banku lub kartą z banku (tutaj nie znam limitów wypłat z bankomatu)

Jest jeszcze najbardziej znana giełda w śród polaków bitbay i istnieje wypłata z bankomatu (24-godzinny limit wypłat użytkownika wynosi 10 500 zł)

Znacie jakieś inne metody sprzedaży krypto i wypłaty w gotówce (ile max) gdzie cała operacja zajmuje minutę +10-20 min przesył BTC?

#kryptowaluty #bitcoin
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@plaisant: nie wyplacaj z crypto na revoluta. Moga zablokować pieniądze z tytułu AML i zamknąć konto z tytułu złamania ich regulaminu
  • Odpowiedz
@rtg_: ok dzięki za info, są inne tematy do wycofania się z krypto, np n26 czy kartami, w sumie bardzo rzadko zamieniam krypto na fiat a przez revo przeszło tak chyba ze 2x na małe sumy bardziej test czy da sie, dużo więcej idzie w drugą stronę z revo fiat na giełdę i trzeba przyznać że jest to wygodne, tu co wyżej opisałem to testy szybkich wypłat liczone w minutach
  • Odpowiedz
Jeśli wiesz jaki jest limit karty revo to powiedz bo nie znalazłem nigdzie info o tym ile można wyciągnąć z bankomatu kartą revo maksymalnie.

@plaisant: 800zl dla polakow w ciagu miesiaca, powyzej limitu 2%, bez fizycznego limitu ile mozesz wyplacic maksymalnie. tylko tak jak mowie, revolut ma cos w regulaminie zeby nie korzystac do wyplat z gield.
  • Odpowiedz