Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

źródło: comment_1582924044ICpzNNF3Wssrdmarq0NHHQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1582924352dmnItRPIcC26NK28St59ZD.jpg
Pobierzźródło: comment_1582924984iiIT3nTm3XKhfkwysJpUKd.jpg
Pobierz@PurpleHaze: dlaczego tak uważasz? Znasz lepsze programowe narzędzie do szacowania stanu baterii?
To sa szacunki, oparte na nie wiadomo czym, ja nie znalazlem zadnego info na jakiej zasadzie sie to odbyws.
Android 9 i 10 maja zablokowane latwe (o ile nie w ogole) dostepy do danych dotyczacych poboru mocy, czy przez aplikacje, czy
@Intelektualista: przecież w Xiaomi baterie są od zewnętrznych firm takich jak Samsung i nie są to jakieś gorsze baterie czy z fejkowymi pojemnościami.
@PurpleHaze: na zasadzie odczytu ile prądu wchodzi do baterii.