Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +199
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Zostań na chwile i posłuchaj - nie zapomnij kliknąć, włączyć dźwięk ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Wyjątkowo otaguję ten jeden raz #heroes3 bo z tego tagu wywodzi się pomysł na serię, więc osoby znające mnie tam z moich prac mogą się dowiedzieć, że otwieram tag autorski: #vvit0stwosz
Zachęcam do obserwowania ʕ•ᴥ•ʔ
Dla chętnych link z tapetką 3000px TUTAJ a poniżej krótki opis.
Wiedząc jakie wiadro pomyj spłynęło na Blizzard za cukierkowe #diablo3 nie chciałbym usłyszeć że mój fan art poszedł w tym samym kierunku. Przegrzebałem internet i znalazłem wiele informacji na temat palet kolorów użytych w grze, i na tej podstawie opracowałem profil w #lightroom którym pokolorowałem każdą klatkę z animacji.
W post procesie w After Effects dodałem padający deszcz. Mam nadzieję, że udało mi się osiągnąć dobry efekt końcowy.
Samo obozowisko oczywiście nie jest 1:1 takie jak w grze, ale wynika to z konwencji dioramy jaką przyjąłem - w końcu to fan art, zabawa formą i treścią.
Praca powstała na Redshifcie w Cinema4D, z ważniejszych pluginów i dodatków w użyciu były: Forester (drzewka, krzaczki, trawa), TurbulenceFD (symulacja ognia), nieco zmodyfikowana kilka obiektów z Medieval Market od Kitbash3D, część obiektów (skały, roślinki) jest z Quixel Megascans. Animowane postaci Charsi i Caina stworzylem w Adobe Fusion i animowałem w Mixamo. Kury animowałem ręcznie, dlatego sa takie koślawe xD
btw, pierwszy :P
źródło: comment_1583401217JOE9Q3SxFAiYHYQODENBgi.jpg
PobierzEDIT: Swoją drogą masz bardzo chwytliwe imię i nazwisko - pasuje do artysty :D
W 3 jakoś poziom spadł :/
A 4 bez Decarda to będzie koszmar!
Dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Jakoś woleliśmy się smiać z wirusa niż w to grac xD Kurde niby doszła klasa, błędy ponaprawiane ale całośćśrednia.
Nie warta nawet tych 83zł za pakiet ze wszystkim.
W sam raz na raz ;d
I widzę że na ten sam trop wpadłeś ;d A u Ciebie efekt jak zawsze
@vvit0: @Giacomina: jeszcze tak dodam, bo widzę że bliski mi temat się pojawił. Tak, jak najbardziej dało by się, sam siedzę w druku 3d, mam drukarkę i drukuję itp.
Wręcz jeśli ma się drukarkę z modułem do wymiennych wkładów filamentu - możnaby bez bawienia się w malowanie, drukować to w takich
Dawaj mje tu tego Raymana!
( ͡° ͜ʖ ͡°)