Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2 jak po 3 "randce" kobieta nie idzie ze mną do łóżka to kończe znajomość bo koleżanki to ja mam i to zajebiste a beciakiem nie jestem i nie będę skakać i pajacować żeby cipke powąchać
  • Odpowiedz
Zwierzyła mi się, że ostatnio została wykorzystana przez jakiegoś drania. Zapytałem, o co chodzi. Okazało się, że poznała jakiegoś typa na tinderze. Zamieszał jej w głowie. Na czwartej randce poszła z nim do łóżka, a potem on ją porzucił.

@wyjzprz2: klasyka haha, zostałeś tamponem i gosciem do pogadanek gdy jej sie nudzi xd gadaj godzinami z nią dalej a przystojniak sie w nią zleje w każdą dziurkę w którą zechce
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Jeśli nie potrafisz wyobrazić sobie innej, normalnej relacji-damsko męskiej niż związek, to nie wchodź w nie.
Skoro dla ciebie przyjaźń czy kumpelstwo z laską nie wchodzi w grę (takie iks de jak to przeczytałem), to po co się w to pakowałeś? Po co pisałeś z nią te esemesy i wychodziłeś do kawiarni skoro dziewczyna postawiła sprawę jasno? Myślałeś, że jej się nagle zmieni czy co? Jaki jest w ogóle
  • Odpowiedz
OP nie jest żadnym jej kumplem. Zawalił sprawę, że nie urwał kontaktu, ale to nie jest tylko jego wina. Laska zachowuje się jak typowa atencjuszka, czyli trzyma go w odwodzie, bo wie że OP jest gościem, który na nią leci. To nie żaden kumpel tylko gość od łechtania jej ego i zapełniania czasu bez lepszych (czyt. większości alternatywnych) atrakcji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Arachnofob:
Angażujecie się w relacje z k----------i co od razu dają, a potem czytam jakieś wysrywy o wątpliwościach o tym czy to #bolecnaboku xdd nigdy nie zrozumiem takiego podejścia
  • Odpowiedz
@mimil każda różowa od razu da jak spotka faceta który jest dla niej atrakcyjny. Jak to przeciąga to nie jest. Tyle w temacie. Nie wchodzę w relacje z kobietami dla których jestem wygodną opcją
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Arachnofob:
Myślisz ze twojej żonie malo sie nawinie takich atrakcyjnych facetów przed /w trakcie bycia z tobą? Których zobaczy w życiu 3 razy? :p
  • Odpowiedz