Aktywne Wpisy

W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej

W sumie spotkaliśmy się 3 albo 4 razy w ciągu kilku miesięcy. Rozmawialiśmy na różne tematy, ale chyba najczęściej pojawiał się temat, jak próbujemy sobie kogoś znaleźć. Ona ponarzekała na facetów na tinderze, a ja opowiedziałem jej o moich czwartych szybkich randkach.
Nie widzieliśmy się od listopada i tylko co pewien czas piszemy ze sobą. Nie zbyt regularnie, ale gdy już zaczniemy, to w ciągu 2-3 dni idzie bardzo dużo SMS-ów. Czasem ona pierwsza się odzywa po dłuższej przerwie, czasem ja - nie ma reguły.
W zeszłym tygodniu napisałem do niej w związku z epidemią koronawirusa. Tak zapytać, jak żyje. Właściwie nie wiem po co, chyba tylko dla podtrzymania znajomości. Rozmowa się rozwinęła, dużo wysłanych SMS-ów i dotarliśmy do ciekawego tematu. Zwierzyła mi się, że ostatnio została wykorzystana przez jakiegoś drania. Zapytałem, o co chodzi. Okazało się, że poznała jakiegoś typa na tinderze. Zamieszał jej w głowie. Na czwartej randce poszła z nim do łóżka, a potem on ją porzucił.
No i tak się żyje. Z beciakiem chodzić po kawiarniach na pogaduchy, a tinderowemu ruchaczowi dać d--y po kilku dniach znajomości. I jeszcze żal o to, ze została wykorzystana.
Wygląda na to, że jestem dla niej tamponem emocjonalnym. Ehhh... :/
#logikarozowychpaskow #s--s #s--s #zwiazki #tinder
@wyjzprz2: klasyka haha, zostałeś tamponem i gosciem do pogadanek gdy jej sie nudzi xd gadaj godzinami z nią dalej a przystojniak sie w nią zleje w każdą dziurkę w którą zechce
Skoro dla ciebie przyjaźń czy kumpelstwo z laską nie wchodzi w grę (takie iks de jak to przeczytałem), to po co się w to pakowałeś? Po co pisałeś z nią te esemesy i wychodziłeś do kawiarni skoro dziewczyna postawiła sprawę jasno? Myślałeś, że jej się nagle zmieni czy co? Jaki jest w ogóle
Widząc jaka jest sytuacja, że laska nie jest zainteresowana bliską znajomością z Tobą, dalej ją ciągnąłeś mając ciche nadzieje, że jednak może tym razem coś z tego będzie. Dlaczego? Tylko dlatego, że z Tobą rozmawiała? Od kiedy rozmawianie jest w jakiś sposób zobowiązujące, czy spotykanie się na stopie koleżeńskiej.
Jesteś na nią zły
Angażujecie się w relacje z k----------i co od razu dają, a potem czytam jakieś wysrywy o wątpliwościach o tym czy to #bolecnaboku xdd nigdy nie zrozumiem takiego podejścia
Kobiety często mają żal za s--s bo czują że się zainwestowały seksualnie, a związku nie ma.
Podobne zachowanie do OP'a, który zainwestował się emocjonalnie w nią, a koniec końców nic nie wyszło.
Taki brak jasno postawionych oczekiwań, i liczenie że skoro się zainwestują to dostaną to co chcą.
@mimil: Każda daje, tylko nie każdemu od razu. To nie mydło żeby się miało wymydlić.
Myślisz ze twojej żonie malo sie nawinie takich atrakcyjnych facetów przed /w trakcie bycia z tobą? Których zobaczy w życiu 3 razy? :p
jak tego nie rozumiesz to mi cię szkoda...
@Arachnofob: To jesteś słaby w te klocki i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wydawało mi się to oczywiste, że nie naciskam na 3 randki zanim będzie s--s ;P