@Michael_Proteins: Już opowiadam: 1) Przed RCKiK rozstawiony namiot, w namiocie miejsca dla sześciu osób, do namiotu kolejka z odpowiednimi odstępami. 2) Wchodzisz do namiotu, dostajesz długopis dla siebie oraz formularz wstępny do wypełnienia - zaświadczasz, że nie masz objawów zakażenia koronawirusem / przeziębienia i że nie byłeś za granicą ani nie miałeś kontaktu z osobami zakażonymi. (Zachowujesz swój długopis i używasz go później w każdym miejscu gdzie jest wymagany) 3) mierzenie temperatury w namiocie
@Otworz: Fajnie, że tak mocno dbają. A powiedz mi jeszcze, duże kolejki? Ogólnie, to oddaje regularnie krew i właśnie mija mi 2 miesiące, ale zastanawiałem się, na ile jest to bezpieczne - no z tego o piszesz, jest ok :D
Gada jakiś typ w tvn24 że polecieli do dubaju i teraz siedzą zesrani bo nie mogą wylecieć xDDDD i gada że rząd polski powinien zapewnić im jakieś samoloty xDDD a c--j z nim, oby siedział tam jak najdłużej bo oczywiście ostrzeżenia wsadził sobie w dupe i teraz płacze xDDD
78 935 - 450 = 78 485
#barylkakrwi #krwiodawstwo #krew #rzeszow
źródło: comment_1585315845NykhI1C38WH9lsfKXkHNi3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
1) Przed RCKiK rozstawiony namiot, w namiocie miejsca dla sześciu osób, do namiotu kolejka z odpowiednimi odstępami.
2) Wchodzisz do namiotu, dostajesz długopis dla siebie oraz formularz wstępny do wypełnienia - zaświadczasz, że nie masz objawów zakażenia koronawirusem / przeziębienia i że nie byłeś za granicą ani nie miałeś kontaktu z osobami zakażonymi. (Zachowujesz swój długopis i używasz go później w każdym miejscu gdzie jest wymagany)
3) mierzenie temperatury w namiocie
Ogólnie, to oddaje regularnie krew i właśnie mija mi 2 miesiące, ale zastanawiałem się, na ile jest to bezpieczne - no z tego o piszesz, jest ok :D
POWTARZAM KOŃ.. a nie, kolejki standardowe ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora