Aktywne Wpisy

hellfirehe +114
Jak hamować samochodem na śliskim?
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
źródło: image
Pobierz

damianooo8 +194
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Właśnie zawiozłem #rozowypasek do #szpital a tu lipa bo SOR zamknięty przez #koronawirus
Siedzę w samochodzie i czekam co dalej czy ja przyjmą czy każą jechać do szpitala oddalonego o 30km.
Trzymajcie kciuki!
#porodowka #porod #bedetata
Ale nikt poza naszą 2 (+ wykop) nie wie że rozowy jest w szpitalu
Aktualnie sytuacja wygląda tak że #rozowypasek nadal czeka bo dyrekcja szpitala zastanawia się jak zarejestrować #pacjent w momencie kiedy na #sor jest dezynfekcja i SOR zamknięty ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@PiterCK: w każdym szpitalu musisz przejść rejestracje i zazwyczaj dzieje się to na SOR, dopiero dalej kierują cie na odpowiedni oddział szpitalny. Dla twojej wiadomości szpital powiatowy, miasto 45tys mieszkańców.
@Krymus: @Mecowaty: @ToTaKolorowa: @ciezka_rozkmina: @AlphaOmega: @ratty: @karloSolrak: @Niekulturalna:
Mirki i Mirabelki to co się o------o to mi się w głowie nie mieści.