Wpis z mikrobloga

o nie jest czas na uprawianie sportu, czego nie rozumiesz?

@bialaowca: ale jest to czas kiedy mozesz 8h w robocie byc ze wspolpracownkami ALE NIE MOZESZ po robocie Z TYMI SAMYMI LUDZMI Z KTORYMI WCZESNIEJ BYLES 8H sie spotkac. Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
to skoro znacie odpowiedź na pytanie to na uj OP pyta, dorośnijcie

@bialaowca: ja dorosne (ciezko bedzie bardziej majac ten lvl na karku co mam ale sie postarm) natomiast Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem-nie odpowiadalem na pytanie OPa tylko wysmialem Twoja wypowiedz-toche szkoda ze nie zrozumiales przekazu
  • Odpowiedz
@bazylczuk: Umiem, i czytam:

zakazuje się na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej przemieszczania się osób przebywających na tym obszarze, z wyjątkiem przemieszczania się danej osoby w celu (...)

Problem w tym, że to rozporządzenie na podstawie ustawy o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, która jedynie pozwala
  • Odpowiedz
@bambadjan: czekam na video gdy będziesz taki mądry przy panach policjantach ( ͡° ͜ʖ ͡°) interpretujesz przepisy tak jak chcesz, więc idź skoro masz za dużo kasy w portfelu, pozdro
  • Odpowiedz
@bazylczuk: Czyli standardowo, p--------z ale nie do końca wiesz co i dlaczego. Jeśli piszesz "nie możesz,z oficjalnie zabronione." to byś podał źródło, a nie debilne odbijanie piłeczki.
  • Odpowiedz
@bambadjan: na takich popaprańców czasu tracić nie będę. Skoro masz dostep do wykopu to masz też dostęp do google i do stron rządowych, a tam wszystko podane jak na tacy. Skoro jesteś leniwą, pewnie spasłą świnią i nie chce ci sięszukać to nie moja wina. Nieznajomość prawa szkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz