Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1161
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +193
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

@13czarnychkotow: so true ;______;
kiedyś przewiałam sobie nerki czy coś i bolało mnie stanie, siedzenie i w ogóle życie. mame nie chciała nawet słyszeć o zostaniu w domu, bo jak to na pamiątkę nie przyjść! zresztą nie mam gorączki i pewnie udaję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jeszcze kiedyś jak tate miał gipsowy gorset po wypadku i nie powinien chodzić za
Mi się wydaje, że po prostu w Polsce jest dużo aktywnych byłych Świadków, którzy
A co do tego zaproszenia całej klasy, to zapewniam Cię że w takim wieku można głupsze rzeczy zrobić. Pewnie i tak nikt poza Tobą tego nie
@DerMirker: doprawdy, taka właśnie była
źródło: comment_1585938281Zk55RUbJuTu5kLTc6B0o33.jpg
PobierzAle co do tamtej rodziny, to zgaduję,
@Asarhaddon: a skąd przeświadczenie, że wszystko musi się brać z Biblii? Jezus marudził na Faryzeuszy, którzy strzegli litery prawa - prawo miało być dla ludzi, a nie ludzie dla prawa. To, że te święta nie są biblijne nie oznacza, że są złe i przestrzeganie ich jest grzechem.
@13czarnychkotow: ślub brali na 100% nie jako katolicy. Mieli cywilny i on był już raczej wcześniej świadkiem, bo cała jego rodzina też była. Znam całą historię, bo to wieś, nowi ludzie, więc wiadomo, wszyscy zainteresowani xD z tego co pamiętam to ona swojej rodzinie powiedziała, że biorą na razie cywilny bo on nie ma sakramentów, a
To w takim razie ten mniej prawdopodobny scenariusz :P widocznie albo nikt w jego rodzinie nie miał przywilejów w zborze, albo na ten czas z nich zrezygnowali, albo przed ślubem nie był jeszcze ochrzczony. Ciężko stwierdzić tak przez internet, chyba musisz ich zapytać :D
@Asarhaddon: